LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Tuesday, March 30, 2010

Satamatyöläinen vs. Zorro

Wayne Rooney näyttää ihan keski-ikäiseltä ahtaajalta. Hämmentävää, että se on niin mahtava jalkapalloilija, sitä ei jotenkin odota siltä. Mutta niinpä ei pidäkään arvioida ihmistä ulkonäön perusteella. Vielä päällikömpi on tietysti Messi. Se on mun ykkössuosikki. Voisin Messin takia melkein kannattaa Argentiinaa jalkapallon MM-kisoissa kesällä.

Pääasiassa mä noudatan jalkapallon arvokisoissa subsidiariteettiperiaatetta, eli läheisyysperiaatetta. Se tarkoittaa, että kannatan aina sitä joukkuetta, joka on maantieteellisesti lähempänä Suomea, paitsi jos Venäjä pelaa Ruotsia vastaan, niin kannatan aina Ruotsia.

Tällä hetkellä katson telkkarista Bayern München – Manchester United (parisuhde on kompromisseja), ja jo nyt ManU johtaa 1-0. Veikkaan kuitenkin, että pelistä tulee tiukka, sillä Manchesterilla on toi Monchichi Rooney mutta Münchenillä on ZORRO! Ehkä vaaka kuitenkin kallistuu Münchenin puolelle, koska heidän maalivahti on nimeltään Butt, eli pehva. Siinä on niin paljon hyviä veskarivitsejä (Butt vuotaa kuin seula jne). Universumi varmaan yrittää jotenkin korvata tämän vaikean elämän sille, ja ehkä siksi jalkapallojumalat auttavat Müncheniä.

Vähän säälittävää, että tästä on tullut tällainen jalkapalloblogi. Mutta ensi viikolla tää onkin sitten sisustusblogi, koska voin laittaa tänne kuvia mun hienoista taideteoksista, jota olen tehnyt koristaakseni kotiamme. Tiedän, lopeta äippäloma ja mee töihin, koska eihän sua enää tunnista.

1 Comments:

  • At 3:37 PM, Anonymous auRa said…

    Mä huudahdin ilosta ääneen kun näin Lone Rangerin ensi kertaa kirmaavan kentällä. Juomallani lonkerolla tosin saattoi olla osuutensa asiaan, mutta vain vähän.

     

Post a Comment

<< Home