LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Wednesday, March 10, 2010

Sinivalas

Miten kauan ne aikoo arvuutella tota samaa sanaa tossa maikkarin keskipäivän soita-ja-voita-ohjelmassa? Joka päivä toi sama tyttöparka seisoo isossa tukassaan tuolla studiossa ja pohtii, että ”Mikä on maailman suurin nisäkäs”? En tiedä ihan tarkalleen, mutta toi kysymys on tainnut pyöriä tossa ruudussa jostain 2006 lopulta tai jotain.

Mun täytyy kyllä sanoa, että olen äärimmäisen vaikuttunut noista ringaling-juontajista. On yksi asia juontaa niitä tekstarichatteja, koska sieltä pukkaa ruutuun niitä viestejä koko ajan. Jos ei keksi mitään just sillä hetkellä puhuttavaa niin lukee vaan niitä. ”Heinolan amiksen top 3 kuuminta: Repe, Rane ja Pillu-Pena”. Ja sit voisi siinä pohtia omaa top-kolmostaan kunnes seuraava viesti tulisi. Mutta nää voittopottityypit! Nää puhuu taukoamatta, ja vain siitä pelistä. Ne keksii mitä vois tehdä rahoilla jos voittaisi, mikä IHME se vastaus tohon kysymykseen voisi olla (”mä oon miettinyt että se voisi olla TOSI ISO koira”), esittelevät vääriä vastauksia (Maailman suurin nisäkäs EI ole Pese suu, Valars tai Anaconda. Kyllä, noi olivat oikeasti ihmisten lähettämiä vastauksia. Mä olinkin kahden vaiheilla että onkohan maailman suurin nisäkäs sinivalas vai Pese suu). Täytyy nostaa hattua voittopottijuontajille.

Ai mitä? Että ”räplää nyt vaikka sitä sun helvetin hienoa uutta puhelinta äläkä katsele jotain ringalingia telkkarista”? Joo, olet oikeassa.

2 Comments:

  • At 11:53 PM, Anonymous Anonymous said…

    Blogisi on ihan loistava! Päivän piristys :)

     
  • At 7:53 AM, Anonymous Anonymous said…

    Kiitos - päivä alkoi taas hymyn merkeissä!

     

Post a Comment

<< Home