LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Thursday, January 07, 2010

Bischofshofenia ja pääministeri

Mä oon vähän sitä mieltä, että kaikkia jotka käyttävät oluesta sanaa Bischofshofen pitäisi lyödä naamaan. Joku: Pitäiskö mennä ottaa pari bischofshofenia? Mä: Läts. (Läts on ääni joka lähtee kun lyö toista namaan). Huomaatteko miten monta postausta on nyt ollut jollain mäkihyppyteemalla? Huolestuttavaa.

Ja sitten jotain paljon, paljon huolestuttavampaa. Niin sitä vaan viime perjantai valkeni, ja sitä ajatteli, että Aaaah, uusi hieno vuosi! Tästä tulee hyvä vuosi! Ja sitten pari päivää myöhemmin meinaa mennä bischofshofenit väärään kurkkuun kun näkee uutisista että Paavo Väyrynen harkitsee Keskustan puheenjohtajaehdokkuutta. Kun vielä pari päivää sitten näki tässä vuodessa potentiaalia vaikka ihan merkittäviinkin asioihin, niin tajuaa yhtäkkiä että se merkittävä asia voikin olla armageddon, sillä pahimmassa tapauksessa asumme kesäkuun jälkeen maassa, jonka pääministeri on Paavo Väyrynen. Siis PAAVO VÄYRYNEN! Hyvä luoja, mitäs sitä sitten tehdään? Muistan lapsuudestani että meidän perheessä sanottiin joskus, että jos Paavo Väyrysestä tulisi presidentti, niin meidän pitäisi muuttaa Suomesta pois. Ja pääministeriys olisi paljon pahempaa, koska pääministerillä on valtaa ja tehtäviä. Se on hyvin pelottava ajatus, ja olenkin jo vähän katsellut taloja Espanjasta. No quiero vivir en el pais donde Paavo Väyrynen esta pääministeri. (Pitää ehkä myös opiskella espanjaa, koululatinalla ei pääse ton pidemmälle).

5 Comments:

 • At 1:43 PM, Anonymous Anonymous said…

  Voisikos se Lotta suuressa urbaaniudessaan ja huumorintajussaan meille selventää, mitä erikoisen pahaa olisi kesäkuun jälkeen tulossa jos Paavo Väyrysestä tulisi pääministeri ?
  Ettei sinulla vain olisi jäänyt joku levy 80-luvulta päälle ?

  Jos ihan totta puhutaan, niin nykytilanteessa jos missä tarvitaan kokemusta. Rakas arvopresidenttimme Halonen ei kuitenkaan pysty nousemaan lupaamalleen tasolle vaan kaivaa juoksuhautaansa yhä syvemmäksi.

   
 • At 9:49 AM, Blogger Dylana said…

  Lovely blog!

  colormenana.blogspot.com

   
 • At 11:29 AM, Anonymous Anonymous said…

  Meille sanottiin kanssa pienenä, että jos Väyrysestä tulee presidentti, muutetaan Ruotsiin.

  Espanja on hyvä, itse olen katsellut asuntoja Ranskasta, jos nyt käy onnettomuus.

   
 • At 12:22 PM, Anonymous Anonymous said…

  Apua! Paavo lukee sun blogia, Lotta! :-O

   
 • At 5:34 PM, Anonymous Anonymous said…

  veikkaan että seuraavaksi Mauno Koivisto asettuu ehdolle pressan vaaleissa.

   

Post a Comment

<< Home