LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Sunday, December 20, 2009

Anoppilan keittiöstä

Helsingissä ei ollut tarpeeksi kylmä, joten tulimme keskisuomeen anoppilaan. Tai anoppilahan on siis nykyään mummola, ja mummoilla on kyllä paljon parempi maine kuin anopeilla, eli muutos on noin mainemielessä parempaan päin.
Joku on Twitterissä lisännyt mut listalle ”poliitikot”. Twitterissä voi siis kasata listoja, joita seuraamalla saa siis useamman henkilön tweetit. Yleensä ne kasataan jonkin tietyn teeman ympärille. Joku on tehnyt listan ”poliitikot”, ja lisännyt mut sille. Mä olen kovin imarreltu, sillä muut listalla ovat kansanedustajia ja ministereitä tai ainakin valtuutettuja. Ja eronhan huomaa. Ammattipoliitikot joutuvat olemaan poliitikkoja läpi vuorokauden, eivätkä koskaan saa twiitata mitään hauskaa tai kivaa (näköjään), vaan ainoastaan vakavaa, työhönsä liittyvää. Esimerkiksi:

Anni Sinnemäki: SATA-komitean loppuraportista: http://www.vihreat.fi/node/4745 #fb

Johanna Sumuvuori: suosittelee sikaskandaaleista ärtyneille Soininvaaran tuoretta bloggausta ("Anttila syytää taas rahaa"). http://tinyurl.com/yef7wtg

Heli Paasio: Istuntotauko alkoi. Tekee hyvää vetää hetki henkeä, saada viettää aikaa läheisten kanssa, ehtiä ulkoilla ja toki laittaa myös joulua

Henna Virkkunen: päätti tänään valtioneuvostossa reilun miljardin siirroista yliopistoille vakavaraisuuden turvaamiseksi. Nyt A-talkiin, koulukiusaamisesta.

Oras Tynkkynen tweettaa parin minuutin välein Kööpenhaminen ilmastokokouksesta.

Kun taas Lotta Backlund twettaa tyyliin:

People freeze to death like 5 degrees ago. Where's that climate change I was promised?!

Went shopping and got just the bare necessities, like Dance Dance Revolution for Wii and the new Nintendo DS CSI-game.

Where are these cents coming from?! (Certain things just lose something in the translation)

Vähän oon kyllä pohtinut politiikkaakin, mutta kun se on melkein aina vaikea mahduttaa 160 merkkiin. Esimerkiksi meidän käräjöintiherkkä pääministerimmekö EI halua mennä oikeuteen nyt kun häntä syytetään korruptiosta (joka oikeasti on vakavaa), mutta silloin kun sen exä kertoo julkisuudessa jostain uuniperunoista niin se on samantien käräjillä? Tosin se YLE:n lähdedän on luvannut, että tulee tarpeen tullessa oikeuteen todistamaan. Eli jos pääministeri haastaisi Yleisradion oikeuteen, niin lähde kertoisi mitä tietää, mutta niin kauan kun käräjille ei mennä, voi pääministeri vetää marttyyriroolia ihan kybällä. Nerokasta, yes?

1 Comments:

  • At 12:32 PM, Anonymous Anonymous said…

    Ihanaa että sä bloggaat taas. Olin ihan hätää kärsimässä tuon tauon aikana. Leppoisaa joulua =).

     

Post a Comment

<< Home