LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Tuesday, April 13, 2010

Venäläinen nanny

Kun vauva oli vähän pienempi niin mutsielämä oli omalla tavallaan välillä aika helppoa. Lapsi nukahti vaunuihin alta aikayksikön, ja kunhan sitä kärräsi muutaman minuutin ympäriinsä, niin se uinui siellä kiltisti pari tuntia. Kun sen siis oli saanut uneen, niin saattoi lähteä vaikka istumaan Caruselliin kaffelle lukemaan kirjaa, tai lounaalle kaverin kanssa ilman että tarvitsi miettiä että vauva herää. Vaan nyt lapsukainen onkin vähän isompi, ja ei niin vaan enää nukukaan. Vaunuihin hän nukahtaa helposti, mutta sitten liikkeen pitääkin jatkua. Jos vauhti loppu, uni katkeaa. Lapsi myös aistii jos liike ei ole tarpeeksi määrätietoista vaan esimerkiksi hidasta kaupanhyllyjen välissä kuljeskelua ja herää myös silloin. Mitä vaihtoehtoja silloin jää muuta kuin lähteä kärräämään lasta ympäri kaupunkia. Eilen kiersin kaivarin ja katajanokan, tänään lauttasaaren. Matkalla on paljon venesatamia. Itsehän en siis ymmärrä veneistä mitään, mutta olisin ehkä kyllä taipuvainen sanomaan että tämän kyseisen veneen venepaikan maksaminen lauttasaaren venesatamassa taitaa olla aikalailla rahantuhlausta.Miksi muuten veneiden nimet ovat aina naisten nimiä? Matkalla oli muutamia poikkeuksia, mutta ne liittyivät kaikki joko veteen (Kotilo, Kuikka) tai matkantekoon (Vagabonda, Sailor). Miksi ei voi olla vaikka Pentti tai Jyrki tai Lauri? Merisairaalle äidilleni sopisi esimerkiksi Yrjö.

Lauttasaaressa törmäsimme myös ravintolaan, joka oli kiinalainen ja thaimaalainen, ja siksi he varmaankin tarjoavat shshia ainaoastaan tiistaisin ja torstaisin.Erikoisin TV-ilmiö pitkään aikaan on varmaan Venäläinen nanny. What? Siis asetelma on täysin sama ja tunnarikin on musiikkia ja animaatioita myöten lähes identtinen, mutta näyttelijät ovat aika huonoja ja lavasteet jotenkin tosi ryssää (joo, pahoittelen non-pc ilmausta, mutta se on kuvaava). Mä en myöskään ilmeisesti tajua venäläistä huumoria.

Poika: Tietokone kaatui kun kirjoitin runoa!
Isä: Voi ei, tulen auttamaan!
Hovimestari: Minä olen aina halunnut nähdä kun tietokone kupsahtaa!
(Raikuvaa naurua kun studioyleisö ratkeaa)

6 Comments:

 • At 7:31 PM, Blogger Tomi said…

  Toi Venäläinen Nänni on kyllä maailman huonoin ohjelma! Mietityttää että kuka tyhjäpää sen ostamisesta oli päättämässä :-D ja se kyllä muistuttaa pelottavan paljon sitä Disney Channelin kuraa...

   
 • At 7:33 PM, Blogger Tomi said…

  ps. mistä lähin 9-vuotiaat pojat on harrastanu naisten deittailua? Ihme touhua :D

   
 • At 7:43 PM, Blogger Linda said…

  I know, paruskinänny on silkkaa scheisseä. Ihan hirveetä sellaista. En ymmärrä, että voiko sitä kukaan katsoa. Myönnän kyllä katsoneeni Fran Drescherin nännyä ja toisinaan jopa nauraneeni :)

   
 • At 10:33 AM, Anonymous Anonymous said…

  Tosiaan, se taitaa olla tylsä niille, jotka eivät kieltä tajua. Suomentaja on muuten todella huono. Olkoon kuka tahansa, hän ei osaa kääntää vitsejä oikein.

   
 • At 1:48 PM, Anonymous Rita K. said…

  Kerran ko. ohjelmaa katsoneena voin vain toivoa, että vitsit menettää jotain käännöksessä. Tai sitten ne ohjelman tekijät maksaa sille studioyleisölle. A lot!

   
 • At 10:18 PM, Anonymous Anonymous said…

  Kuvaamasi Lauttasaaren hieno "laiva" on aina ollut merikelvoton kuvatus, mutta sille kävi köpelösti talvella kun sen omistaja sisuuntui ilkivallasta ja viritti ilotulitteista varashälyttimen. Vaikea kuvitella mitä liikkuu ihmisen päässä joka päättää vääntää ylivuotisista raketeista jonkinlaisen hälytinjärjestelmän. Lopputuloksen näitkin. Pääsivät heputkin melkein hengestään.

   

Post a Comment

<< Home