LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Thursday, November 03, 2005

Comedy mill

Eilen kuvattiin yks osa Komikfabrik-ohjelmaa, stand up-ohjelmaa på svenska telkkariin. Mulla oli 5 minuutin setti. G18:n alakerrassa, edellisten koomikoiden esityksien aikana, rupesin kellottamaan settiä (jos mun ihanasta, kauniista Samsung-puhelimesta olisi pakko sanoa JOTAIN huonoa, niin ehkä sitten se ettei siinä ole sekuntikelloa), niin hups vaan näytti kello setin puolessa välissä kahdeksaa minuuttia. Puolet pois ja lavalle. Hyvin se meni. Keikan jälkeen mentiin Raflaan syömään, jossa oli hyvää sinisimpukkapastaa, vaikkei La Famiglian simpukkapastalle pärjääkään (le expert de cuisine has spoken). (Not so much le expert de French language, though).


Eilinen lounas taas oli intialaista. Mutta ennen kaikkea lounasSEURA oli mielenkiintoista (eikä ollenkaan intialaista), nimittäin Pekka Himanen. Istuimme toista tuntia ja puhuimme suomen tulevaisuudesta, luovasta taloudesta ja viestin julistamisesta (siis sen luovan talouden viestin). Mutta eipä pitäisi yllättyä siitä että tyyppi on niin jäljillä ja niin fiksu. Pekka Himanen väitteli tohtoriksi 20-vuotiaana…


Tänään oli keikka Calypsossa. Huhhuh. Mullahan ei tietenkään ole Vantaata kohtaan (tietenkään) mitään ennakkoluuloja (tietenkään), mutta JOS – siis ihan hypoteettisesti vaan – mulla olisi, niin ne olisivat vahvistuneet tänään about 300 %.

Mutta tavallaan tämä matka ("matka" ei edes kuulosta tarpeeksi hienolta, mitä minä tein oli JOURNEY) jonka tein, avarsi minulle aivan uusia asioita. Kun mä tulin Calypsoon, kävi ilmi että paikan voi jakaa noin neljään osaan. Oli baari-osa jossa me esiinnyimme (spurguja), oli biljardi-osa jossa pelattiin biljardia (spurguja jotka osasivat tähdätä), oli RAVI-osa (!) (spurguja joilla on pelivelkoja) ja pieni savuton Black Jack ja peliautomaattiosa (yks vietnamilainen joka puhui kännykkään). Siis siellä ihan todella oli jättimäinen sali jossa jättimäiseltä screenilta näytettiin suoraa lähetystä Vermosta, ja siellä istui ukkoja katsomassa. Välillä ukot piipahtivat sinne peliautomaattiosastoon koska siellä oli pieni kioski jossa istui vedonvälittäjä joka sitten välitti niiden vetoja (koska niin vedonvälittäjä tekee, I imagine).

Ilta oli kuitenkin toki suuri menestys. Maksavia asiakkaita oli ilmeisesti kuusi kappaletta. Illan mittaan Calypson uumenista ryömi muutama muu, ja ilta meni loppujen lopuksi omalta osalta ihan fine. Nauruja tuli ja jopa taputuksia. Hienoa, hienoa.

6 Comments:

 • At 4:10 AM, Anonymous Anonymous said…

  Nice Blog!!!   I thought I'd tell you about a site that will let give you places where
  you can make extra cash! I made over $800 last month. Not bad for not doing much. Just put in your
  zip code and up will pop up a list of places that are available. I live in a small area and found quite
  a few. MAKE MONEY NOW

   
 • At 4:30 PM, Blogger Lotta said…

  No haloo! Eikö näitä saa mistään deletoitua??

   
 • At 7:52 PM, Anonymous Anonymous said…

  Kerropas että onko tämä uusi blogi jollain nimellä blogilistalla?

   
 • At 9:31 PM, Blogger Lotta said…

  En mä tiedä? Mikä blogilista? Tä? Auta, please! Laitan heti kaikille listoille jos kerrot minne ja miten! :o)

   
 • At 12:55 AM, Anonymous Anonymous said…

  No voi mahoton, sehän olis www.blogilista.fi :) Sinne vaan oma blogi listoille ja huima suosio on taattu.
  Olihan sun aikasempikin blogi siellä, tai sieltä sen ainakin aikoinaan bongasin..? http://www.blogilista.fi/info.php?id=1964

   
 • At 3:07 AM, Blogger Lotta said…

  Hei! Jee! Osasin! Oon nyt siellä. Ja ootan nyt huimaa suosiota. Hyvä.

  Kiitos :o)

   

Post a Comment

<< Home