LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Friday, October 20, 2006

Tilitystä

Ärsytää! (Se pitää nimenomaan lausua noin, ärsytää, ei ärsyttää). Ihme polizei-valtio on Suomesta tullut. Kytätkää naapureitanne, ja selvittäkääpä riprap viestintävirastosta kuka maksaa ja kuka ei maksa TV-lupaansa. Maksaako naapurin Korhoset? Ainakin sieltä aina oven takaa puoli kuuden aikaan kuuluu Kaken ja Roikan tunnari… Oikein kehotetaan ja uutisoidaan. Mutta annapa olla että joku haluaisi tietää kenelle EU:n maataloustuet maksetaan! Sitähän ei kerrota, ei. Niiden kertominenhan olisi valtionsalaisuuden vuotamista ja yksityisyyden loukkaamista, saatana. Ei, vaikka EU:n komissiokin painostaa Suomea asiasta. EU-tuissa on kyse tuhansista (kymmenistä, sadoista tuhansista) euroista, jotka jaetaan joskus hyvinkin kyseenalaisin perustein. Mutta ehei, niistä ei puhuta, koska maatalous on pyhää perkele. Aaarghh! ÄRSYTÄÄ!

Huh, mitä angstia. Kiroileminen auttaa.

7 Comments:

 • At 8:31 AM, Anonymous Tuomas N. said…

  Aamen.

   
 • At 8:55 AM, Anonymous juhis said…

  Asiaa!!! Mulla EI ole tv-lupaa, eikä tule ( no niin kansalaispoliisit jonoon vaan oven taakse, metrin välein!). Ei en maksa 10€ formuloiden katsomisesta kuukaudessa, mä meen mielummin baariin kattomaan kisan...***kele!

  Takavuosina muuten joku tv:n asiaohjelma selvitti että jyväjemmareille moni(muistaakseni yli sata) asia oli ilmainen, toisin kuin meille urbaaneille veronmaksajille. Lopputulos: mä syön ulkolaisia vihanneksia- hinta ratkaisee ***tana! Kiitos ja anteeksi!

   
 • At 11:25 AM, Blogger Frida said…

  Samaa mieltä Lotan kanssa.

  Hauskaa viikonloppua!

   
 • At 11:55 AM, Blogger TH said…

  Hyvin on Korkeaojan takki nyt kääntynyt. Kun vaihtoehtoja ei ole, ministeri on alkanut puolustaa julkistamispäätöstä (HS).

  Samalla roskatoimittajien tv-luparovio on kustu sammuksiin kun kaikilla ministereillä olikin tv-lupa.

  Vaaleihin viisi kuukautta, oliskohan toimittajilla jo kohta mielenkiintoa alkaa ruotia asia-asioita?

  Viikonloppuja kaikille, ja Lotalle myöhästyneet onnittelut ehdokkuuden johdosta!

   
 • At 1:08 PM, Blogger Lotta said…

  Hyvä, liittykää rintamaan!

  Oho, olin ihan varma että th on Tarja Halonen, mutta ei ollut :o)

   
 • At 2:27 PM, Anonymous Anna said…

  Toisin kun moni saattaa luulla, maataloustuet ovat jo nykyisellään julkisia ja niihin voi kuka tahansa tutustua. Pitäis vähän perehtyä asioihin, ennen kuin lähtee julkisesti sanomaan...

  Se on sitten eri asia, että tarkoitetaanko julkisuudella sitä, että niiden täytyisi olla painettuna lehdessä (tai jossain Hymyn välissä liitteessä), mikä on ihan täyttä sosiaalipornoa. Samalla voidaan painaa myös liite, jossa julkistetaan telakkatuet, pankkituet ja kaikki yritystuet ylipäätään. Eikä maanviljelijä ole Suomessa todellakaan missään erityisasemassa tai saa mitään sen enemmän ilmaiseksi kuin kukaan muukaan. Jos on pakko heitellä kivillä jotain ammattiryhmää, niin moni SAK:lainen ala ansaitsisi paljon enemmän olla maalitauluna.

  Ylipäätään ihan käsittämätöntä, että lehdiltä riittää energiaa penkoa kaiken maailman tv-lupamaksuja ja kaapinperukoita. Eikö niillä oo oikeita uutisia. Oikeesti.

   
 • At 10:20 AM, Anonymous Timo said…

  Hyvä Anna! Kasvi tästä aiheesta jo kirjoittikin järkevästi.

   

Post a Comment

<< Home