LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Saturday, October 07, 2006

Trailerpark lounge

Täällä aivan vilisee julkkiksia. Tosin ei ehkä just siitä superjulkkispäästä. Ensin olin katsomassa Paulie Shoren stand up-shown. Siitä miehestä voi olla monta mieltä, mutta... no... siitä miehestä voi olla monta mieltä.

Mutta illan kohokohta tuli sen jälkeen (itse asiassa ilta oli kohokohtia täynnä!). Pamela vei mut ensin erääseen kauppaan jossa hän on ollut töissä, Ricky's. Huippumahtava. Ostettiin vaikka mitä, mm. vibraattori. Pohdin myös tosi kauan sitä, ostanko pinkin peruukin ja supermiespuvun (tai pimp-puvun, tai hoitsupuvun, tai poliisipuvun... siellä oli ihan kaikkea!), mutta jätin ostamatta. Ihan ihmekauppa!

Sieltä me mentiin ihan mahtavaan baariin. Siis tää paikka oli sisustukseltaan ja tunnelmaltaa mahdollisesti paras baarikokemukseni ikinä. 23 kadulla (8 ja 9 avenuen välissä) on baari nimeltä TRAILERPARK LOUNGE!("The place to meet your next "ex"!"). Aivan mahtava paikka! NIIN asiaankuuluva sisustus ja meininki. Ja pirulliset drinkit. Jim Bob's IQ vetää pään sekasin tosi vikkelään (ja aiheuttaa pientä koktailflunssaa seuraavana aamuna).

Trailerparkissa tein Paulien lisäksi illan toisen superjulkkisbongaukseni. Kyseessä on peräti niin superjulkkis että mä en tiennyt sen nimeä, mutta nyt tiedän koska googlasin sen. Sen nimi on Wallace Shawn.Wallace Shawn

Huomenna kotiin New Yorkista. YK:n yleiskokouksen kolmannen komitean puheenjohtaja oli niin inspiroitunut siitä, että me nuoret olimme mukana yleiskokouksessa, ja siitä että pidimme puheet komiteassa, että hän vaati saada tapaamisen kanssamme. Oli aika hurjaa tavata ihminen, joka ensimmäistä kertaa vangittiin mielipiteidensä takia 20-vuotiaana, ja on elänyt tappouhkauksien alaisuudessa koko ajan. Hamid al Bayatin koko perhe on murhattu, viimeisimpänä häneltä teloitettiin veli. Äiti ja isä teloitettiin vähän aikaisemmin. He kun puolustivat ihmisoikeuksia. Vaikka näistä asioista puhuu, kuulee ja lukee jatkuvasti, niin on ihan eri asia tavata ihminen, joka oikeasti on käynyt läpi tuollaisen vainon. Hamid itsekin on kerran jo ollut teloituskomppanian edessä (tai itseasiassa hirttotelineellä), mutta sai sillä kertaa pitää henkensä. Hamid otti nuorten asiat omakseen. It's good to have friends in high places.

4 Comments:

 • At 4:42 AM, Blogger Kriisi said…

  Oih Wallace. Rakkain minulle elokuvasta Princess Bride.

  (palvontaa, tervettä kateutta, epäterveellistä kateutta, lisää palvontaa)

   
 • At 7:51 AM, Anonymous Timo said…

  Ja W vilahti Susanin ystävänä Lonny Moon:ina just viimeisimmässä Desperate housewives-jaksossa.

  Onko nimmari rinnuksilla vaiko ihan vain paperilla?

   
 • At 6:26 PM, Anonymous minh said…

  Joo, Täykkäreissä se oli, mutta mun mielestä se oli inhottava juttu. Susanin muka kauhean rakas ystävä(Lonny Moon-nimikin valittu oikein inhottavaksi) ja kun se yrittää sitten pussata Susania, ystävyyskin siinä menee ja Susan joutuu juoksemaan kirkuen pakoon. Koska se on vanha, lyhyt ja ruma? Jos "rakas ystävä" olisi ollut nuori ja komea, ei pussaaminen varmaan olis aiheuttanut Susanissa sellaista reaktiota. Että mua taas otti päähän se sarja. Ens jaksoa en varmana katso! katson kuitenki...
  -minh-

   
 • At 11:37 AM, Anonymous tadaa said…

  Niin, tuosta Wallacesta... Eikös 70 prossaa vanhenevista miehistä ole juuri saman näköisiä?

   

Post a Comment

<< Home