LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Tuesday, September 26, 2006

Elävää syöttiä keikalla

Häsäys. Lähtö perjantaina New Yorkiin, ja menoa aamusta iltaan. Mut pyydettiin Anna-lehden nettiin "Julkkisten muotivinkit"-osioon. Muotivinkit? Julkkis? Onkohan ne nyt ihan oikealle henkilölle lähettänyt tän? Mutta tänään studiolle tupsahti tosi mukava valokuvaajamimmi, joten kai se vaan on ruvettava pohtimaan niitä muotivinkkejä nyt. Oh dear. Skarppaus needed. Muotivinkkejä, anyone?

Tilasin myös Kaarina Hazardin "Kontallaan" kirjan. Musta tulee täysoppinut. Mä olen jo feministi, vaan ilman telaketjuja. Mulle tuli kotiin Tulva-lehti, joka on feministiaviisi. Ei vissiin toi huumorintaju oo ihan keskeisin asia mikä vaaditaan siinä porukassa. Mulle sopii paremmin alternative feminismi. Siinäkin haetaan tasa-arvoa, mutta ei miesten kustannuksella. Mutta siihen tasa-arvoon onkin sitten vielä matkaa.

Menovinkki huomisillaksi: Koomikkokaverini Rich Lyons ja bändinsä Live Bait ovat keikalla Aussie-baarissa, Kampissa (osoite Salomonkatu jotain. Alkupäätä). Sinne.

7 Comments:

 • At 8:29 PM, Anonymous Tulvan vakitilaaja;) said…

  Älä nyt säkin aloita tuota "feministit sorsii miehiä" -shittiä...

   
 • At 8:35 PM, Blogger Lotta said…

  En tietenkään, eihän niin olekaan.

  Mutta mä en vaan henkisesti kestäisi sitä angstia mikä pitää tuntea siitä, että jokaikinen mies is out to get you. Jokainen ele, sana ja teko pitää tulkita kuin piru raamattua. Ei kestäisi pää. Ehkä meillä jokaisella on omat tapamme edistää tasa-arvoa.

  Ja sitä paitsi: mähän OON feministi :)

   
 • At 9:54 PM, Blogger Oblomov jr. said…

  Muotivinkki: musta on aina
  muotiväri.

   
 • At 10:27 AM, Anonymous Pelimise said…

  Niin mustakin..

   
 • At 11:24 AM, Anonymous Anonymous said…

  Eilen luin Tulvan ensimmäistä kertaa: oli mielestäni aika kaukana mistään piruraamattu-kohkauksesta.

  Minäkin olen feministi. On normaalia, että miehet vääntää feministin aina miesvihaajafanaatikoksi, mutta jos feministikin sanoo niin, tuntuu vähän surulliselta se.

   
 • At 3:14 PM, Anonymous Heidi said…

  Tietty me feministit ollaan hieman pelottavia miesten mielestä koska jotta naisista tulisi täysin tasa-arvoisia miesten kanssa heidän on annettava meille enemmän tilaa.

  Suurin osa miehistä ei ole "out to get you". Fiksuille miehille on esim ihan sama onko heillä naisia vai miehiä ympärillään töissä, tyhmät/epävarmat miehet pelkäävät etujensa puolesta ja hyökkäävät naisia kohtaan jotka ovat liian eteviä (=out to get you), mutta loput ovat ihan fine kunnes se tilanne tulee vastaan, että joutuvat valitsemaan kumpaan kategoriaan kuuluvat.

   
 • At 10:39 PM, Anonymous Anonymous said…

  Oikeastaan nykyfeministien ei tulisi enää varmaan inhota miehiä (niinkuin ketkään vakavasti otettavat feministit ei oo koskaan tehneetkään), vaan enemmän julkkisblondeja jotka haukkuu feministejä iltalehden kannessa ja VAALEANPUNAISISSA blogeissaan.

   

Post a Comment

<< Home