LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Sunday, September 03, 2006

Rättätää

My goodness mikä perjantai! Meillä oli NRJ in the Park-konsertti Turkuhallissa (joo joo, I know, not technically a park). Ensin neljä tuntia meikissä ja tukanlaitossa. Mun hiukset oli hienosti, vaikkakin siihen tarvittiin arviolta 300 pinniä ja puolitoista pulloa hiuslakkaa. Mutta onneksi tää tehtiin Turussa, eli se aukko otsooniin tuli sinne Varsinais-Suomen kohdalle.

Meinasin saada sydänkohtauksen illan aikana. Olin menossa lavan takaa hakemaan kahvia (oikeesti viiniä, mutta sanotaan kahvia), koska olin hoitanut kaikki lavajuontoni. Turkuhalli on yhtä sokkeloa, ja kun käännyin eräästä käytävästä toiseen, kävelin melkein päin Lordia. Helkkari, meinasi tulla pissat housuun! Miten lapset voi tykätä niistä? Siis ymmärrän miksi, mutta miten? Seriously pelottavia monstereita. Huh.

Jatkot oli hotelli Börsin yökerhossa. Börs on erityinen paikka. Se on Suomen ensimmäinen savuton yökerho. Kenen idea on tehdä savauton yökerho?!? Good thinking, dumbass. Koko porukka pakkautui pieneen 4 x 4 metrin tupakkakoppiin, koska vielä sinne saa viedä juomat mukanaan. Tulevan lakimuutoksen jälkeen ei. Kuka haluaa juoda, jos ei saa polttaa tupakkaa? Kätevää se toisaalta siinä mielessä oli, että porukka pysyi kasassa. Suurin osa meistä istui kopissa koko ajan.

Aamulla mun kampaus oli kuin koskematon, vaikka olin pyörittänyt päätä vaikka miten päin illan aikana. Hiuslakkakypärä. Amazing.

2 Comments:

  • At 9:49 PM, Anonymous Viivi said…

    Kyllä se jurppi isosti, ku täällä turskalandiassa tul tää tupakka laki jo yli 2 vuotta sitte. Mutta yllättävän äkkiä siihen tottu. Aamulla ei oo polla hajoamis pisteessä eikä kamppeet haise tupakalle. Vaikka itte poltanki, nii on se ihan hyvä laki...ku vähän aikaa kakistelee vastaan. Ainoo huono puoli oikeestaan on, että baarissa haisee nyt tupakan savun tilalta hiki ja ruumiin kaasutuotanto...

     
  • At 10:08 PM, Anonymous juhis said…

    "Kiitos". Nyt siis joutuu hankkimaan otsonikadon takia aurinkorasvaa kertoimella 100. Ainaski jos meinaa ottaa partsilla aurinkoa Turkuhallin läheisyydessä :P

     

Post a Comment

<< Home