LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Wednesday, August 23, 2006

Aikamme Da Vinci-koodi

Okei, otsikko johtaa vähän harhaan, koska onhan Da Vinci-koodikin aikamme (olevinaan), mutta paljon, PALJON mielenkiintoisempi salaliittoteoria on kirjoitettu. Tai itse asiassa kyseessä ei ole salaliittoteoria, vaan kuvaus tietystä ihmisryhmästä joka elää keskuudessamme joiden olemassaolosta en ole tiennyt. He ovat PUA’s, eli Pick Up Artists. Naistenmiesten olemassaolo nyt on vanha juttu jo, mutta että se on kehitetty näin eksaktiksi tieteeksi oli mulle suuri yllätys.

Tiesitkö että netissä on eläväinen, suuri alakulttuuri: the seduction community, viettely-yhteisö. Mulla ei ollut aavistustakaan.

Kirjan nimi on The Game ja suosittelen sitä kaikille. Miehille (inspiroivaa, kirja avaa uskomattomat mahdollisuudet jos itsetuntosi on heikko) sekä naisille (osaat varautua). Kirja on melkein niin hyvä ettei oikeastaan haluaisi edes suositella sitä kenellekään, vaan haluaisin pitää sen vaan itselläni. Mutta kuitenkin se on niin hyvä ja erilainen, ettei millään voi olla suosittelematta. Tämä kirja avaa niin paljon enemmän kysymyksiä kuin joku Da Vinci-koodi. Phyh. Step aside Dan Brown, Neil Strauss is the new sheriff in town. Ja se charmaa vaikka Graalin maljan. (Olipa ensin kamala klisee ja päälle vielä paska analogia. Ei selkeästikään ole pelkoa että minusta tulee uhka kenellekään kirjailijalle).

1 Comments:

  • At 5:19 PM, Blogger Juho said…

    Tätä kirjaa jo eräs yhteinen tuttavamme suositteli luettavaksi ja kantoi mukanansa matkoillansa... Tutkittua ja testattua tietoa!

    Tosin pitää muistaa, ettei mikään kirja korvaa sitä luonnollista viehkeyttä...

     

Post a Comment

<< Home