LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Monday, August 28, 2006

I'll have you naked by the end of this song

Ensimmäinen yö uudessa asunnossa! Ihanaa! Vielä pitää käydä roudaamassa vanhasta asunnosta vaatteet ja kengät, (NYT mä oon sitä mieltä että niitä on liikaa. Ihan naurettavan paljon liikaa.) mikä tuleekin olemaan paljon pienempi työ kuin niille tilan löytäminen uudesta asunnosta. Viikonloppu meni muuten perusmerkeissä: Perjantaina viihteellä, Storyvillessä tietysti.

Amerikkalainen rekrytointifirma Challenger, Gray & Christmas on rankannut maailman kamalimmat fiktiopomot. Ensinnäki: miten siistiä olisi saada sukunimekseen Christmas!? Mutta toiseksi: voittaja oli Simpsonien Montgomery Burns. Jos olisi ollut kyse oikeista real life-pomoista, sinne olisi voinut rankata topkolmoseen mun entisen pomon eräästä kesätyöpaikasta 90-luvun lopulta. Se vasta olikin gestapo. Meillä ei ollut mitään muita ohjelmia meidän tietokoneessa kun se varausjärjestelmä jota käytettiin työssä. Ei siis wordia, exceliä tai esim. sähköpostia. Jos siis piti vahvistaa jotakin jollekulle asiakkaalle tai sidosryhmälle, niin piti KÄSIN KIRJOITTAA FAKSI. Seriously. Näin piti olla, koska jos meillä olisi muita ohjelmia, niin olisimme saattaneet tehdä jotakin muuta kuin töitä työajalla. Just. Koska esim. wordin kanssa pelaamisestahan se riemu vallan ratkeaakin. Indeed.

Kyttääjä-pomo myös tuli keskeyttämään heti jos kaksi työntekijää keskusteli keskenään. Jos on aikaa keskustella, on aikaa IMUROIDA. Please. I hate that bitch. Still. Yäk.

Eminem ja Nate Dogg laulaa biisissä Shake That ”I get more ass than a toilet seat”. That’s pure lyrical genius. Mutta osaa Justin Timberlake’kin. “Gonna have you naked by the end of this song”. Ei ehkä yhtä nerokasta, mutta siinä on asennetta.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home