LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Wednesday, November 15, 2006

Hospitality rider

Eilen osallistuin Oulunkylän nuorisotalolla Helsingin Nuorisoasiainkeskuksen paneeliin. Paneelissa oli jokaisesta suuremmasta puolueesta edustajat, sekä edustajat opetusvirastosta ja vähemmistövaltuutetun toimistosta. Nuoret olivat tehneet ryhmätöitä koko päivän, ja olivat tulleet ihan uskomattoman hyviin ja perusteltuihin tuloksiin. Ryhmät koostuivat yläaste- ja lukioikäisistä nuorista, ja nuoret olivat ihan valtavan fiksuja. Ja aidosti huolissaan tulevaisuudesta.

Suoraan paneelin jälkeen mulla oli keikka Vuosaaressa. Eikä ihan missä päin Vuosaarta tahansa, vaan siellä synkimmissä metsissä. Eli ensin junalla Oulunkylästä keskustaan, josta metrolla Rastilaan, josta bussilla jonnekin vielä keskemmälle metsää ja siitä kävellen vielä kilsa. Paluumatkani mamman luokse kesti tunnin. Eli matka Lahteen junalla kestää VÄHEMMÄN aikaa kuin matka julkisilla Vuosaaresta Töölöön. Haloo.

Tänään katsomaan Miss Drag Queen-kisat DTM:aan! En oo yhtään varma kestänkö hereillä itse kisaan asti, mutta meen ainakin fiilistelemään alun paikan päälle.

Tein itselleni tänään lähetyksessä riderin. Kaikilla huippuartisteilla on mitä mielikuvituksellisemmat riderit, eli listat tavaroista ja tuotteista jotka halutaan takahuoneeseen kun tullaan keikalle. Mä en ole missään vaiheessa tajunnut vaatia mitään takahuoneeseen, vaikka juoksen keikoilla monta kertaa viikossa. Niinpä tein tänään, kollegoideni avustuksella, arvolleni sopivan riderin.

Lotta Backlund's hospitality rider:

Dressing room catering
Cristal shamppanjaa
Tuoreita mansikoita
Starbucks-kahvia (mutta ei eurooppalaisesta Starbucksista, vaan amerikkalaisesta)
Tiara (ei lavalle, haluan vaan istua se päässä bäkkärillä)
Poets of The Fallin Marko

Dressing room setting
USA:n lippuja kaikilla seinillä (rider on niin ameriikanmeininkiä)
Ihminen joka on puettu Vapaudenpatsaaksi seisoo nurkassa

Tekninen rider on vähän helpomi. Eli mikki. Joka toimii. Tai sit jos on vaikka vaan kymmenen ihmistä, niin sit ei mikkiä.

3 Comments:

 • At 1:16 PM, Anonymous minh said…

  Ja kaiken pitää olla makrobioottista luomua! Vain sillä voit saavuttaa nykystaran uskottavuuden.
  -minh-

   
 • At 7:44 PM, Blogger Lotta said…

  Hyvä minh! Sulla voisi olla tulevaisuus managerina, mä uskon. Mietin myös että kahvin pitäisi olla jonkun tietyn lämpöistä, koska ei kukaan halua liian kuumaa tai liian kylmää kahvia.

   
 • At 10:16 PM, Anonymous sis said…

  Lotta, olet kyllä mainio synkkien päivien piristys!

   

Post a Comment

<< Home