LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Tuesday, November 14, 2006

Vasemmalle kallellaan

Tänään tuli aivan huippupalaute radioon! ”Varsinkin Aamun lähetyksen Lotta ärsyttää tosi paljon, hän on varsinainen vastarannan kiiski joka asiassa. Tulee mieleen eräs vasemmalle kallistunut naispoliitikko, joka palvelee nykyisin lääketeollisuutta.” Siis minä olen kuin Suvi-Anne Siimes! En tiedä kuinka montaa Kokoomuksen kansanedustajaehdokasta verrataan Suvi-Anne Siimekseen, mutta mä voin vilpittömästi sanoa, että mä otan tämän täysin kohteliaisuutena. Vaikka Siimes on, kuten tuossa lukee, vasemmalle kallellaan. This just in: Sauli Niinistökin saattaa olla Kokoomukseen kallellaan, ja Paavo Lipponen demareihin kallellaan.

Mutta sitten paljon tärkeämpiin asioihin: Mä kävin eilen shoppailemassa. Mun jalat ovat palelleet, koska on niin kylmä. Niinpä ostin kaksi paria kenkiä. (Onhan se lämpimämpää jos on kahdet kengät päällekkäin, n'est-ce pas?). Ja takin. Ja satiinilakanoita (Hemtexissä hyvä tarjous). Ja housut. Ja kaulaliinan.

Aftonbladetin kotisivulla on äänestys käynnissä. Äänestyksessä pitää äänestää kaikkien aikojen poikabändiä. On nyt erittäin, ERITTÄIN tärkeää että käyt äänestämässä New Kids on The Blockia! Ai miksikö? No miksi ei. Ja haloo, siksi että se on New Kids on The Block! Siksi.

3 Comments:

 • At 12:41 PM, Anonymous Anonymous said…

  ostitko oikeasti nykistä kahdeksan paria kenkiä?

  mietin vaan, että kuinka ekologista se nyt sitten on...

   
 • At 8:55 AM, Anonymous tadaa said…

  Vantaalaisena ja äitinä täytyy nyt vähän kommentoida tuota tädittelyä, josta mainitsit jokin aika sitten.

  Itse kyllä opetin lapseni tädittelemään ja sedittelemään jokaista yli 12-vuotiasta ihmistä. Ai että miksikö? Ensinnäkin se kuulostaa hassulta,toiseksi tädittelyllä saa nopeasti ja vaivattomasti viestitettyä toisella naiselle, ettei hänenkään vapautensa niin rajaton ole, vaikka ensinäkemältä siltä vaikuttaisikin...

   
 • At 10:33 AM, Anonymous Lotta-fani said…

  Vai vastarannan kiiski? Ja Suvi-Anne Siimeksenkin leimasi sellaiseksi. Taitaa palautteen antajana olla joku elämäänsä leipiintynyt katkera poikamies, joka ei kestä minkäänlaisia kommentteja mihinkään puolueeseen kuuluvilta naisilta, varsinkaan julkisuudessa. Ei sillä, että kritiikkiin tulisi vastata henkilökohtaisuuksilla, mutta tulipahan mieleen. =) Mun mielestä sä Lotta voisit ottaa kantaa enemmänkin, myös lähetyksessä. Välillä tuntuu siltä että sun äly ja mielipiteet uhkaa jäädä niiden NRJ:n pulisijapoikien varjoon.

   

Post a Comment

<< Home