LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Friday, November 10, 2006

Mikki auki

Oh crap! Ensimmäinen mikrofonimoka kävi tänään lähetyksessä kymmentä yli seitsemän. Studiossa istun toisella puolella pöytää, enkä yhtään näe koska René laittaa mikit päälle ja pois. Joskus René laittaa ne sekunniksi kiinni, ja laittaa ne taas päälle kun spiikataan biisin introon. Tänään kävi juuri näin. René laittoi mikin kiinni, jolloin vetäsin luurit korvilta, ja huusin juuri kaupasta tulleelta uutistoimittajalle ”Toitko tupakkaa??” …Samalla hetkellä kun René laittoi mikit UUDESTAAN päälle. Eli kesken Nelly Furtadon Maneater-biisin introa kuuluu koko NRJ:n peittoalueella kun Backlund isoon ääneen kinuaa röökiä. Perhana.

Eilen oli kaksi keikkaa. Ensimmäinen oli Vuosaaren lukiossa jossa oli yökoulu, ja toinen Uniq’ssa. Uniqin keikka oli englanniksi, mikä oli terrifying. Uskon selviytyneeni kunnialla, olosuhteisiin nähden. Jotka siis olivat englanninkieliset. Harmi ettei ”Helppo-Heli” käänny englanniksi. Damn.

6 Comments:

 • At 10:21 AM, Anonymous Timo said…

  Nicoreten huutelu eetterissä voisi antaa nuorisolle paremman kuvan... :-D

  Mitenkäs tuohon käännökse sopisi 'Easy-Lisa'?

   
 • At 10:21 AM, Anonymous Timo said…

  :-/ käännökseEN

   
 • At 10:55 AM, Anonymous Anonymous said…

  Hihiii!
  Meni hitaat heräilyt ohi kun karjuit tupakan perään :).. Olin juuri kääntynyt oikealle kyljelle mikä suomeksi tarkoittaa että "joo, joo, ihan kohta nousen" mutta heittosi aiheuttaman naurun jälkeen olinkin jo täysin hereillä. Lisää samaa!!

   
 • At 1:47 PM, Blogger Zepa said…

  Kauhee, onks teillä tommoset mikkijärjestelyt?! Silloin kun mä olin radiossa pian viikinkiretkien jälkeen, kyllä kaikki hoitivat nimenomaan omat mikkinsä. Voin vaan kuvitella, miten turvaton olo on, jos joku muu saa päättää... yyyh!!!

   
 • At 9:20 PM, Blogger Juho said…

  Samaan muoti-ilmiöönhän ovat syyllistyneet jo John Blair, George Bush ja CNN:n toimittaja. Sinä kun olet toimittaja ja poliitikko, niin tätähän me kaikki suorastaan odotimme!

   
 • At 9:38 AM, Blogger Lotta said…

  Hehee, joo no mä taidan kuitenkin yrittää pitää noi mikin-ohi-huutelut minimissä... :-p

  Onneksi tosin ei käynyt yhtä hassusti kuin sille yhdelle CNN:n toimittajalle, jolla jäi mikki päälle vessassa suorassa lähetyksessä... Oli sitten haukkunut veljensä vaimon samalla reissulla. Samaa aikaa kun Valkoisen Talon tiedottaja piti jotain briefingiä. So kann es gehen.

   

Post a Comment

<< Home