LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Wednesday, November 08, 2006

Britney ja ekoterroristit. Erikseen.

Britney hakee avioeroa. Tämä tietysti vaikuttaa merkittävästi kaikkien meidän elämäämme. Britney Spears haastoi myös männäviikolla US Weekly lehden oikeuteen. US Weekly väitti eräässä artikkelissa että Britney ja aviomiehensä Kevin Federline olivat kuvanneet itsestään seksivideon. Britneyn mukaan uutisointi oli vale. Tuomarin mukaan artikkeli ja väite eivät kuitenkaan olleet halventavia, koska Britney on itse ”laittanut oman modernin seksuaalisuutensa suoraan ja voittoa tuottavasti julkisuuteen. Siksi on epätodennäköistä että artikkeli käsitettäisiin halventavana."

Siis huomasitko mitä tuossa just tapahtui? Se tuomari sanoi, ettei Britney voi haastaa oikeuteen lehteä joka keksii seksivideotarinoita siitä ja sen miehestä, sen takia että se on aina ollut vähän horahtava. Ja nyt se on sitten kirjattuna ihan oikeuden pöytäkirjoihin. Her mother must be so proud.

Sisäinen ympäristöaktivistini on aivan helisemässä. Meidän toimistolle on tullut uusi kahvikone, ja sen mukana on tullut miljoona kertakäyttömuovimukia. Se on johtanut siihen, että jotkut ryökäleet eivät koskaan ota omaa mukia, vaan juovat nyt kahvia niistä muovimukeista. Kuvittelisin että muovimukin hävittäminen on PALJON suurempi kuormitus ympäristölle kuin yhden normaalin mukin pesu astianpesukoneessa. Aaarrgh. Mä järjestän ehkä mielenosoituksen. Tai ketjuan itseni kahvikoneeseen kiinni. Tai teen yön pimeinä tunteina sissikeikan ja varastan kaikki muovimukit. Tai ehdotan toimitusjohtajalle säännöstelyjärjestelmää, jossa suurella ympäristöoraakkelilla (minulla) on firman kaikki kertakäyttömukit, ja niitä luovutetaan ainoastaan hyviä hakemuksia vastaan.

Viimeksi kun tein ympäristöaloitteen työyhteisössä (paperinkierrätyksestä), mulle kerrottiin että ”joo, ehdottomasti, tää on tärkeä asia”. Seuraavana päivänä mun pöydälle oli ilmestynyt kopiopaperilaatikko johon oli punaisella tussilla kirjoitettu ”Lotan paperinkeräyslaatikko” ja hymiö. Joten nyt mä voin siis kerätä paperin erilliseen laatikkoon josta se sitten laitetaan samaan roskikseen kaiken muun moskan kanssa. Tehokasta. Ja puhdasta vittuilua, selkeästi. Jos mä saan selville kuka sen on siihen laittanut (CSI paikalle! Missä on Grissom?!), niin alkaa suuri jätesota, ja syyllisen ekoterroristin pöytää saattaa kohdata yllättävä itseroskausisku. Jihad.

5 Comments:

 • At 12:41 PM, Anonymous margo said…

  "Her mother must be so proud"
  veikkaan, että se mutsi taitaa olla aika lailla airhead -osastoa enivei, jotta saattaapa jopa olla ylpeä :-)

   
 • At 12:56 PM, Anonymous Anonymous said…

  Lotta, Lotta, sullahan on LOISTAVA foorumi ympäristöasioiden ajamiseen! Otat lähetyksessä puheeksi öljyn loppumisen Maapallolta, sen miten muovin tuottamiseen käytetään öljyä ja miten PALJON TEIDÄN toimistolla käytetään muovimukeja! Kunnon paasaus eetteriin, ympäristökampanja kuuntelijoille ja toimiston väki mukaan väkipakolla. Nih.

   
 • At 5:18 PM, Blogger Lotta said…

  Heh, huomiselle on varattu spiikkipaikka nimenomaan Backlundin vuodatukselle :)

   
 • At 9:48 AM, Blogger Pajaratorio said…

  Tuo juuri löytämäni Blogipersoona-blogi TÄYTYY olla hyvä juttu, kun heit pääsee osalliseksi YMPÄRISTÖORAAKKELIN arvovaltaisesta seurasta :D:D

  Go girl Go!

   
 • At 10:43 AM, Blogger Signorina said…

  Mä tiedän, Lotta. Se on kamalaa, ettei ekojutut ole työpaikoilla itsestäänselvyyksiä. Joskus mun duunin kahviosta on puhtaat teelusikat loppu ja tyrkyllä on muovisia kertakäyttölusikoita. Se on hyvin kiduttava tilanne: sisäinen ympäristöaktivistini on sitä mieltä että jos puhtaita monikäyttölusikoita ei ole, niin neiti skippaa iltapäiväkahvinsa. Egoni sen sijaan himoitsee kahvia niin että menee järki. Eikä kahvia tietenkään voi juoda sekoittamatta. Äsh. >:/

   

Post a Comment

<< Home