LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Monday, October 23, 2006

Europe United

Tämän päivän HS kirjoittaa uudesta puolueesta, Europe United. Europe Unitedin linjauksia ovat lehden mukaan:
- Euroopasta pitää luoda liittovaltio, jonka johtaja valitaan suoralla kansanvaalilla
- Euroopan parhaat päivät ovat vielä edessä
- Demokratiaa, ei byrokratiaa
- Eurooppaan yhteinen puolustus ja sisäisen turvallisuuden järjestelmä

Puolueen puheenjohtaja, suomalainen Aki Paasovaara sanoo että ”Nykyinen poliitikkopolvi on oppinut keskittymään tähän päivään, he eivät katso pitemmälle. Nykyisiltä puolueilta puuttuu iso visio.” So true. Voisikohan salaa liittyä tuohonkin puolueeseen, ja olla the servant of two masters. Koska se kuulostaa sitä paitsi juuri sopivan kinkyltä.

Viikonloppu meni viihteellä. Niiiiin viihteellä. Pitkästä aikaa, ja oli huippuhauskaa. Mulla oli keikat Club Viiruksessa sekä perjantaina että lauantaina. Koska koomikot pääosin ovat sangen kieroja sekä juoppoja (minä myös), niin minut huijattiin bailaamaan yötä myöten ja aamuun asti – sekä lauantaina että sunnuntaina. Itse olen täysin syyntakeeton. Onko syyntakeeton oikea sana? Apua! Alkoholi on tuhonnut sen osan mun aivoista jotka kontrolloi kielitaitoa!
Lauantai-iltana pyörähdin myös NRJ Fashion Awardseissa Kaapelitehtaalla, mutta lähdin siis sen verran ajoissa etten nähnyt any of the good stuff. Tosin tänä vuonna käsittääkseni kukaan ei ollut sekoillut kännissä lavalla, eli ei haittaa.

1 Comments:

  • At 5:15 PM, Anonymous assshole said…

    on se oikea sana. alkoholi on probably tunonnut jonkun muun osan sun aivoista : )

     

Post a Comment

<< Home