LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Friday, December 08, 2006

Kutsu kaikille

Tervetuloa eduskuntavaalikampanjani avajaisiin! Be there!

13 Comments:

 • At 10:19 AM, Anonymous zally said…

  ihquu Lotta! voi jospa saisin olla muuu-kaaa-naaa!

   
 • At 6:16 PM, Anonymous Anonymous said…

  Voisitko sä täälläkin kertoa jotain pääkohtia poliittisesta ohjelmastasi? Mielellään ranskalaisin viivoin, jotta me adhd-lapsetkin pysytään mukana:)

  Erityisesti haluaisin kuulla, miten suhtaudut työmarkkinatukeen ja mielenterveyspalveluihin. Ja monikulttuurisuuteen.

   
 • At 2:20 AM, Anonymous Anonymous said…

  Kerro samalla myös, mitä mieltä olet Suomen kehitysyhteistyöstä ja mitä uuden hallituksen pitäisi asian suhteen tehdä.

   
 • At 2:18 PM, Anonymous Anonymous said…

  Ja voisitko myös kertoa, mitä laittaisit päälle Linnan juhliin, jos sinusta tulisi kansanedustaja?

   
 • At 3:04 AM, Anonymous chrisu said…

  Fantastinen flaijeri! Kyl näillä pitäisi pärjätä. Minkälaista ohjelmaa karkeloissa on tarjolla? Oon ollut pari kertaa Kokoomuksen vaalibileissä ja tarjoilut on ainakin olleet hyvät.

   
 • At 9:39 PM, Anonymous Kaisa said…

  Ottamatta kantaa "huumoripitoiseen" vaalijulisteesi niin sulla on ehkä Euroopan paskin radioääni. No niin, sainpas sanottua sen suoraan sulle kun teidän kanavalle oon jo valittanut ja vielä sä siellä piipität. Voi äitee, mee sieltä pois jooko. Et oo ees yhtään hauska.

   
 • At 12:19 AM, Blogger Federley said…

  Önskar jag var där! Lycka till!

  A hälsar.

   
 • At 5:27 AM, Blogger Lotta said…

  Jopas täällä on tapahtunut viikonloppuna. Agendaa voin toki laittaa tänne myös, mutta kohta avaa ihan oikeatkin sivut, ja jos haluaa elaborantimpia vastauksia voi laittaa sähköpostillakin.

  Chrisulle tiedoksi että näin low-budget kampanjalla tarjoilu on lähinnä henkistä, eli propagandaa ja stand up-komiikkaa. Propagandaa itseltäni, ja komiikkaa oikealta koomikolta :)

  Kaisa: jos mua ahdistaisi niin suunnattomasti joku juontaja jollakin radiokanavalla, että jaksaisin lähetellä siitä sähköpostia moneen otteeseen ja vielä mennä sen nettipäiväkirjaan itkemään, niin mä ehkä jossain vaiheessa harkitsisin kanavanvaihtamista?

  Tack Fredrick! Läst om dig i Aftonbladet, du e ju kändis! :D

   
 • At 2:05 PM, Anonymous tomppa said…

  Mitä vtua, Lotallahan on muaailman parhaita radioääniä!

  Vaikut pois korvista, se auttanee.

   
 • At 4:19 PM, Anonymous chrisu said…

  Ai, no en mä sit tuu. ;)

   
 • At 5:47 PM, Anonymous Anonymous said…

  Lotta, you got my vote!

   
 • At 9:23 PM, Anonymous Anonymous said…

  Oh my god, ei ymmärrä miten joku voi käyttää noin paljon sekakieltä, you know? Ja vielä stand-up -koomikko, lienee samaa sarjaa kuin nuo wannabet joita telkkarissakin näkyi, kinda?

  Välillä hävettää olla puolueen jäsen kun näkee näitä ehdokkaita kuten sinä ja Avellan. Oikeasti. Mutta ehkä komiikka on oikea tapa saada ääniä, mitä niillä ajatuksilla politiikasta.

   
 • At 5:22 AM, Blogger Lotta said…

  No voi herranen aika. Sekakielestäkö se pätevyys on kiinni? Kun kerran olet superpoliittinen puolueen jäsen, tiedät varmaan että mä muutaman vuoden tein päivätyökseni koulutuspolitiikkaa muun muassa Suomen Ylioppilaskuntien Liiton hallituksessa. Taustaa on myös Kokoomusnuorten liittohallituksesta. Tänä vuonna toimin Nuorten Pohjoismaiden Neuvoston presidenttinä ja Suomen YK-nuorisodelegaattina. Helsingissä olen myös opetuslautakunnan jäsen (Helsingin opetuslautakunnan budjettivaltahan on kuitenkin suurempi kuin monen pienen kunnan...). Mulla on helvetin paljon enemmän kokemusta politiikasta kuin suurella osalla muista alle 30-vuotiaista.

  Avellania siis yhtään haukkumatta (mikä nyt on oikein ja mikä väärin?), mutta mä oon siis ennemminkin tuleva poliitikko jolla olikin taipumusta myös koomikon uralle, ei toisinpäin. Aika kumma ettet sitä tiennyt, kun näytät olevan niin valveutunut?

   

Post a Comment

<< Home