LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Wednesday, December 27, 2006

Post-Joulu

Joulu on lukemisen aikaa. Voisi olla ainakin. Jouluna voi hyvällä omallatunnolla lukea kirjoja, jotka eivät ollenkaan ole hyödyllisiä koulu- tai työyhteyksissä. Ja se on ihanaa. Maanantaina luin Riikka Pulkkisen Raja:n. Nyt aloitin Freakonomics-kirjan joka vaikuttaa hassulta. Kannattaa lukea, on siinä viihdearvoa. Aloitin myös Kjell Westön Där vi en gång gått. Kirsi P. on aloittanut kirjallisuusblogin Hesarin netissä. Aion yrittää seurata. Lukupiirissä on tällä hetkellä toi Westön kirja. Joka kuukausi blogissa valitaan uusi kirja. Se ilmoitetaan viimeistään kuukauden ensimmäinen päivä, ja 15. päivä alkaa keskustelu. Westö etenee mulla paljon hitaammin kuin Raja. Se on kyllä hyvä Westömäisellä tavalla, mutta ei sellainen, ettei sitä hetkeksi raaskisi laskea käsistään. Mä voin jatkaa joku päivä tosta Freakonomicsista, täällä voidaan pitää ihan oma pikkulukupiiri.

Joulu oli muutenkin tosi ihana. Hengailua perheen kanssa, pelaamista, leffojen katselua ja kirjojen lukua. Veljeni oli taas onnistunut ostamaan ehkä osuvimman lahjan: Tunteet pelissä 2. tuotankokausi DVD:llä. Joku lauantai laitan valot pois, varaan sadoittain kleenexejä ja laitan DVD:t pyörimään.

Nyt mulla sitten alkaa joulusiivous. Tai post-joulusiivous. Kutsuin vieraita perjantaiksi. Onneksi. Muuten en ikinä siivoaisi. Tai no ehkä ikinä. Nyt täytyy taikoa jostain reseptejä josta voi loihtia tajunnanräjäyttäviä makuelämyksiä. Tai etsiä cateraaja. Eikös Susan Kurosella ole catering palvelu? Joo. Ehkei kuitenkaan.

1 Comments:

  • At 2:00 PM, Anonymous mirzu said…

    Tunteet pelissä on paras kleenex-ohjelma <3

     

Post a Comment

<< Home