LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Wednesday, December 13, 2006

Anonyymi palaute

Niminmerkki anonymous kirjoitti kommentin erääseen postaukseen. Palaute pisti niin vihaksi että oli pakko nostaa se tänne etusivulle. Alla mun vastaus.

”Välillä hävettää olla puolueen jäsen kun näkee näitä ehdokkaita kuten sinä ja Avellan. Oikeasti. Mutta ehkä komiikka on oikea tapa saada ääniä, mitä niillä ajatuksilla politiikasta.”

No voi herranen aika. Kun kerran olet superpoliittinen puolueen jäsen, tiedät varmaan että mä muutaman vuoden tein päivätyökseni koulutuspolitiikkaa muun muassa Suomen Ylioppilaskuntien Liiton hallituksessa. Taustaa on myös Kokoomusnuorten liittohallituksesta. Tänä vuonna toimin Nuorten Pohjoismaiden Neuvoston presidenttinä ja Suomen YK-nuorisodelegaattina. Helsingissä olen myös opetuslautakunnan jäsen (Helsingin opetuslautakunnan budjettivaltahan on kuitenkin suurempi kuin monen pienen kunnan...). Mulla on helvetin paljon enemmän kokemusta politiikasta kuin suurella osalla muista alle 30-vuotiaista.

Avellania siis yhtään haukkumatta (mikä nyt on oikein ja mikä väärin?), mutta mä oon siis ennemminkin tuleva poliitikko jolla olikin taipumusta myös koomikon uralle, ei toisinpäin. Aika kumma ettet sitä tiennyt, kun näytät olevan niin valveutunut?

Huh, ei tää ees ole postaus, vaan oksennus.

12 Comments:

 • At 9:27 AM, Blogger Lupus Celestialis said…

  Olisi hauskaa jos ihmisiltä löytyisi sen verran suoraselkäisyyttä, että netissä kehdattaisiin vittuilla omalla nimellä. Ärsyttävät nuo "anonyymit" yli kaiken.

   
 • At 9:58 AM, Anonymous Lurt said…

  Kääk, jesta ja jösses. Jopa täällä maalla, kaukana kehiltä, provinsiaalisessa tukehtuneisuuden tilassa tajutaan, että sinä, Lotta, olet ihan oikeasti tajuava ihminen. Tai ainakin minä olen tajuavinani.

  Tuollaisia anonyymipostauksia lukiessa ärsyttää, että en pääse äänestämään ison kirkon kinkereillä.

  Että komiikka olisi aivotoiminnan poissulkeva ilmiö. Onhan sitä kaikkea kuultu ja luettu.

   
 • At 10:24 AM, Anonymous Espoolainen porvarimamma said…

  Kyllä taas näytti "Anonyymi" luonteensa - pelkurimaista kommenttia on helppo antaa anonymiteetin takaa. Kyllä taitaisi "Anonyymi" pissiä housuihinsa ja luikkia karkuun, jos kasvotusten pitäisi mielipiteensä sanoa.

  Hyvä palaute Lotta!

   
 • At 10:34 AM, Blogger Marinadi said…

  Kateus on kummallisen antoisa voima myös netin anonyymeille!

   
 • At 10:56 AM, Anonymous Zorro said…

  Joo, politiikassa itsekin mukana olevana noita näkee. Tuo ihmistyyppi vakuuttelee arvostavansa nuoria naispoliitikkoja, vaikka sisintä kalvaa kateus. Eivät he kerkeä edes kuuntelemaan naisten mielipiteitä, koska käyttävät aikansa koettamalla pakottaa naispolitikkoja oman ahtaan mielikuvansa mukaisiksi.

   
 • At 11:51 AM, Anonymous Toni said…

  Ääliö mikä ääliö. Mutta näkisin silti mieluusti vähän lisää politiikkaa täällä blogissasikin.

   
 • At 1:42 PM, Anonymous juhis said…

  Mitäpä jos haastaisit julkisesti herra/rouva "anonyymin"poliittiseen debattiin. Uskoisin sun saavan sellaiseen tilaisuuteen laumoittain kannattajiasi! Toisaalta olen varma ettei hän uskalla tulla paikalle "poliittisesti mestattavaksi".

  Sota on alkanut, oi marsalkka Backlund!

   
 • At 4:37 PM, Blogger Zepa said…

  Turpiin vaan tollasia anodebiilejä.

   
 • At 9:03 PM, Anonymous kip said…

  Olen Lotta kanssasi täysin samaa mieltä ja kokemuksesi on vakuuttava. Älä kuitenkaan provosoidu saamastasi negatiivisesta palautteesta (siihenhän anonyymi palautteenantaja pyrki) vaan osoita vastauksellasi olevasi palautteenantajaa ylempänä - myönteisessä mielessä. Huumori on yksi aseistasi, käytä sitä myös näissä tapauksissa (vaikka kuinka pistäisi vihaksi).

   
 • At 9:04 PM, Anonymous Anonymous said…

  Moi Lotta!
  Ei millään pahalla, mutta tapasi kommentoida mm. ihmisten kommentteihin ja tapasi reagoida kritiikkiin karkoittaa äänestäjiä. Monet ihmiset eivät edes tiedä saavutuksistasi politiikan saralla, koska nettisivuiltasi leimaa sinut koomiseksi, muita pilkkaavaksi ja epäasialliseksi. Ei ole mitään raukkamaista sanoa, että kampanjasi ei puhuta minua lainkaan, vaikka uskonkin, että olet politiikassakin ollut menestyvä niin nettisivusi antavat toisenlaisen kuvan. Toivottavasti osaat ottaa vastaan palautetta asiallisesti.

   
 • At 7:25 PM, Anonymous Anonymous said…

  En ole se anonyymi, josta kirjoitit, enkä myöskään Kokoomuksen jäsen. Mutta sen verran haluan kommentoida tähän, että blogisi perusteella minäkin luokittelen sinut Avellanin kanssa samaan kohtaan. Ihan muista syistä kuin vaaliteemojesi takia...

  Minä äänestän henkilöä, en puoluetta. Ja henkilön kohdalla katson tarkkaan ketä äänestän. Kaikenmaailman avellanit ja jossain määrin halosetkin ovat niin epämiellyttäviä naistyyppeinä, että äänestäisin sellaisia naisia yhtä mielelläni kuin Esko-Juhani Tennilää.

  Turusta voisin äänestää esimerkiksi Ville Niinistöä.

  T. sama graduvaiheen ktm

   
 • At 10:48 PM, Anonymous Harri K said…

  Hmm. Olipa herkkänahkaista. Minä kyllä uskon, että olet kerännyt itsellesi mukavasti luottamustoimia -onhan Tanja Saarelakin ministeri- mutta silti en löydä sivuiltasi juuri mitään poliittista. Siksi on varsin ymmärrettävää, että kuva Sinusta ei sisällä juuri poliittisen pohdiskelijan saati päätöksentekijän henkilöitymää.

  Enemmän tosin harmittaa, että Sinulle on kommentoinut lähinnä tukijasi, jotka boostaavat Sinua taisteluun, sen sijaan että tarjoaisivat Sinulle näkökulmia kriittiseen itsetutkiskeluun.

  Toivon Sinulle älyttömän paljon menestystä valitsimillasi teillä, enkä epäröi hetkeäkään suositella Sinua alueesi äänestäjille, jotka etsivät Sinun profiilisi täyttävää ehdokasta.

  Ystävällisin terveisin,
  Harri K. (Ei sukua Josefille)

   

Post a Comment

<< Home