LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Tuesday, December 12, 2006

On behalf of all men

To Lotta -

On behalf of all men, I apologize…


Näin kirjoitti Neil Strauss mun The Game-kirjaan omistuskirjoitukseksi. Varmaan vakkariomistuskirjoitus, jonka naiset saavat, mutta hauska. Tuntuu uskomattomalta, että tuo mies on ollut alfauroksista alfauroin, ja kykenee omien sanojensa (ja internetin lukuisten luotettavien lähteiden mukaan) kellistämään naisen kuin naisen. Hento, vähän homomainen, hassun näköinen kaveri. Ja pokauksen oraakkeli. Weird. Sen verran mielenkiintoinen ihminen hän kuitenkin on, että on ehkä ihan pakko mennä tänään vielä kuuntelemaan hänen kirjanlukutilaisuuttaan.

Eilen väännettiin 800 pinssiä kampanjaa varten. Ja tänään meen hakemaan tiimille painetut T-paidat. Alkaapa kampanja kohta jotenkin konkretisoitua. Ja huomenna on avajaisbileet! Jeee! Nähdäänhän Manalassa, eikö niin?

3 Comments:

 • At 4:37 PM, Anonymous assshole said…

  jos se tuntuu uskomattomalta, se myös on sitä.

  eli en osta. enkä antaisi : )

  hyvän hypen kyllä saanut aikaiseksi. mutta jos joku on oikeasti hyvä pokaamaan, onko sillä aikaa kirjoittaa kirja aiheesta?

   
 • At 8:37 AM, Blogger hna said…

  Paljon mielenkiintoisempi on ajatus siitä, että kaveri on homo ja silloin se pelittää ihan kaikkia! Silloin se olisi huippu mielenkiintoista.

  Itse en jaksa tota läppää, koska mä en vaan jaksa. Ja kaikista eniten mä vihaan anteeksipyytelijöitä, jotka vaan pyytelevät mutteivat oikeista asioista.

   
 • At 11:09 AM, Anonymous assshole said…

  mitä enemmän näen kuvia staraussista, sitä vakuuttuneempi olen sen homoudesta. ja kyllä, nythän tämä on huippumielenkiintoista.

  ketä edes kiinnostaa useampi puhelinnumero illassa, jos ei saa heti piparia? (paitsi starussia, jota ei taida edes se pipari kiinnostaa.)

  toi puhelinnumerohomma on niiiin amerikkalaista. väittäisin, että ei toimi suomessa.

   

Post a Comment

<< Home