LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Monday, December 18, 2006

Julklappar

Ruotsalaiset ja espanjalaiset ovat Euroopan innokkaimpia blogien kirjoittajia, selviää tutkimusyhtiö Forresterin (ei sukua Ridgelle, oletan) marraskuisesta raportista. Ranskassa blogeja on vielä enemmän, sillä siellä jopa 7 % internetin käyttäjistä pitää blogia. Puolet tosin ovat ”ruumiita”, eli sellaisia jotka alkuinnostuksen jälkeen ovat jääneet päivittämättä. Aktiivisia blogeja on kuitenkin lähes miljoona.

Perjantaina olisi ollut bloggaajien pikkujoulut, mutta en ehtinyt paikalle koska olin keikkailemassa. Buu! Ehkä tulee lisää juhlia? Ehkä voidaan pitää jo heti helmikuussa vaikka… hmmm… mitä juhlapyhiä on helmikuussa? Valentine-bileet?

Kävin ostamassa joululahjoja eilen. Minä ja satatuhatta muuta ihmistä. En ole tainnut vissiin ikinä ostaa lahjoja näin ajoissa, ja nyt ei ole enää kuin muutama ostamatta. Niitä mä sitten varmaan metsästänkin lauantai-iltapäivänä viittä vaille kuusi...

4 Comments:

 • At 9:20 AM, Anonymous Marinadi said…

  Varjoblogipikkujoulut on torstaina Annankadun WIlliam K:ssa alkaen klo 18, joten onhan näitä rientoja nyt hyvinkin tiheään :)
  Ja oletettavasti jatkossakin intomieliset netti-ihmiset haluavat nähdä jopa kasvotuksin!

   
 • At 6:44 PM, Anonymous Anonymous said…

  Kalevalanpäivä.

   
 • At 6:20 PM, Blogger oopa said…

  Ja helmikuussa pahataa todellinen blogijuhla... seuraa sisäpiirin sisäpiriä ja sen sisäpiiriläisiä.

   
 • At 4:59 PM, Blogger oopa said…

  Jotta kaikilla olisi helpompaa:

  http://blogimiitit.blogspot.com/

   

Post a Comment

<< Home