LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Thursday, December 28, 2006

Skumppaa pillillä

Eilen tuli esittelyjakso uudesta Hyvät Herrat-sarjasta. Uuden sarjan nimi on Donna Paukku, ja peliä pyörittää edesmenneen kauppaneuvos Paukun tytär Donna. Mä en oikein tiedä vielä mitä mieltä mä olin siitä sarjasta. Mä luulen että se on ihan lupaava. Ainakin siihen oli saatu tosi paljon poliitikkoja mukaan. Kanske det blir bra. Sauli oli ohjelmassa mukana. Se on sitten komea. Sen unohtaa nopeasti, miten komea se on. Nyt en enää unohda. Sarjassa tarjoilija ilmoitti että tequila on nyt ihan passé, ja hän juo enää vaan skumppaa pillillä. Se oli hauskaa. Skumppaa pillillä. Jep, tästä lähtien ei enää ikinä mitään muuta kuin skumppaa pillillä.

Juontajakaverini Mikko lähti Espanjaan viikoksi (tai tuli siis takaisin jo), ja mukaan lähti yksi meidän myyntimiehistämme, Kaitsu. Olimme Kaitsun luona eräänä lauantaina ja varasimme netistä lentolippuja Kaitsulle. Kaitsu häsäsi siinä sivussa vaikka mitä ja minä Mikko toimimme matkatoimistovirkailijoina. Ja juuri ennen kuin klikkasimme OK-nappia, huomasimme että matkustajahan voi varata myös erikoisruokavalion. Ja niinpä Kaitsu sitten söi hindu-aterian koneessa mennen tullen.

6 Comments:

 • At 1:18 PM, Anonymous Anonymous said…

  voi taivas...tuollaisia tilaisuuksia pilailla toisen kustannuksella tulee niin harvoin =D Onnittelut Mikolle ja sinulle!

  Raisa

   
 • At 4:34 PM, Anonymous Koo said…

  Shampanjaa (tai samppanjaa kuten kielitoimisto käskee sanomaan, jota en TODELLAKAAN tottele sillä shamppiksessa pitää olla sihinää) ei voi juoda pillillä. Trust me. Kuplat menevät nenään, tuoksu ja maku tärveltyvät ja nautinto on flat. Tämä siis ihmiseltä, joka on juonut tuhansia litroja sitä. Kerran pillillä. Never again.

   
 • At 9:25 PM, Anonymous Anonymous said…

  Hihii... Sanamuunnoshan se siinä otsikossa ;)

   
 • At 3:38 PM, Blogger Lotta said…

  Jep, sitä sanamuunnostakin mä ehkä enemmin kikatin kun varsinaista pillillä juomista. Mutta aion kokeilla sitäkin tänään :)

   
 • At 9:39 PM, Anonymous Anonymous said…

  mutta millainen se hindu-ateria sitten oli?

   
 • At 7:07 PM, Blogger Lotta said…

  No sepä tässä harmillista onkin, että se oli kuulema ihan OK. Olisi ollut paljon parempi jos se olisi ollut hirmu pahaa ja haissut kummalliselta.

   

Post a Comment

<< Home