LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Thursday, January 04, 2007

Arki

Brilliant Sex and the City-maratoni pidettiin eilen. Katsoimme 12 jaksoa SATC:a, joimme Cosmopolitaneja ja söimme kiinalaista. Vähän niin kuin miniloma. Siihen se lomailu ja sluibailu sitten päättyikin, koska tänään alkaa taas kiire ja hommat. Maanantaina klo 19 menen räppäri ja kansanedustajaehdokas Steen1:n kanssa keskustelemaan Kommunistisen Puolueen tilaisuuteen ravintolalaiva Wäiskille, kun taas päivällä olen ollut HBL:n yhteishaastattelussa Paavo Arhinmäen kanssa. Universumi ajaa minua vahvasti yhteen vasemman laidan nuorten, komeiden miesten ja tulevaisuudentoivojen kanssa. Tän täytyy olla kohtaloa.

2 Comments:

 • At 5:42 PM, Anonymous Mia said…

  Heippa Lotta. Ensimmäisen kerran näin sut Helsingissä, olit esiintymässä jossakin klubilla stand-up juttujen merkeissä. Siitä on jo jonkinverran aikaa, mielestäni olit loistokas. Täällä Hämeenlinnassa olet myös esiintynyt Tomaatteja Tomaatteja- festareilla. Viihdyttävää ja nerokasta, kaivattua vaihtelua Krissen juttuihin. Nyt- liitteessä viittasit blogiisi, ja tänne tulin kurkkaamaan. Mielenkiintoista elämänmenoa!
  Mukavaa alkanutta vuotta!

   
 • At 1:48 PM, Anonymous Anonymous said…

  Hei Lotta,

  "Universumi ajaa minua vahvasti yhteen vasemman laidan nuorten, komeiden miesten ja tulevaisuudentoivojen kanssa. Tän täytyy olla kohtaloa."


  Jostain syystä mullekin käy näin.:)

   

Post a Comment

<< Home