LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Tuesday, October 09, 2007

Oz, pyllyt ja kofeiini

Kamala väsymys vaivaa. Tää johtuu nyt sitten varmaan siitä, että olin eilen heikko. Pohdin illalla (myöhään), että pitäisikö mennä nukkumaan, vai katsoa Oz. Tietysti katsoin Ozin, ja tavallaan onneksi, koska se oli viimeinen jakso. Ja muutenkin, kuten kaverini Aura sanoi: "Tietenkin watch Oz! Maanantai-illan pehmohomopornoannos on olennainen osa viikon viihdepakettia. Sitäpaitsi pylly- ja ruumiskiintiöiden täyttymisen ennustaminen on mainiota ajanvietettä. Mm pylly". Oon juonut Beroccaa, kahvia ja Batteryn (ja taas kahvia, kahvia ja kahvia, vaikka se onkin aika pahaa tuosta kahviautomaatista), ja kuitenkin väsyttää. Ei tää näin voi mennä. Mä olen allerginen talvelle.

Me tehtiin just vaparilistat Miran kanssa. Vaparilista on siis lista julkisuuden henkilöistä, joiden kanssa saa harrastaa kaiken maailman haureutta, ilman että partneri saa suuttua. Pieni fiba tässä meidän jutussa on ehkä se, ettei meillä ole niitä poikaystäviäkään, jotka voisivat olla suuttumatta, mutta parempi hoitaa nämä tärkeät asiat pois alta. Ajatella nyt, jos yhtäkkiä olisikin parisuhteessa, ja olisit Siwassa, ja Vince Vaughn kävelisi vastaan pakastealtaalla, ja et olisi valmiiksi tehnyt vaparilistaa ja selittänyt sitä poikaystävällesi, ja siitä vaan lankeaisit Vincen syliin. Sehän olisi pettämistä!

Mun listalla on
Jarmo Mäkinen (tietty, haloo)
Poets of the Fallin Marko (myös tietty, haloo)
Vince Vaughn

Jos listalle saa laittaa viisi tyyppiä kolmen sijaan, niin sitten siellä olisi myös Shaquille O’Neil ja yks Juha.

4 Comments:

 • At 4:40 PM, Anonymous Anonymous said…

  mihin oot unohtanu Sunrise Avenuen Samun?? löytyy ainakin mun listalta..

   
 • At 5:19 PM, Anonymous Anonymous said…

  Ja vanha tuttu David Hasselhoffikin puuttui, vai joko olet tullut järkiisi? :)

   
 • At 10:03 PM, Blogger Lotta said…

  No voi apua. Joo, Samu on tottakai hot, ja jos listaan saa laittaa 10 nimeä, niin Samu on ehdottomasti listalla. David ON hot, mutta ei ehkä ihan pääse topkymppiin... Mitä vähemmän nimiä saa listalle laittaa, koska mitä enemmän niitä on, sen vaikeammaksi valitseminen menee. Mä otan nää asiat vielä aivan asianmukaisella (lue = täysin tähtitieteellisen överillä) vakavuudella. Se menisi siihen, että vaatisin excel-taulukon, jossa olisi kaikki universumin miehet, ja sitten sieltä poissulkemistekniikalla alkaisin seuloa. Maailmassa on niin paljon ihania miehiä!

   
 • At 9:02 AM, Anonymous Anonymous said…

  3 nimeä?! Hei mitä huijausta tää on? Frendeissä ne sai laittaa sen 5.

   

Post a Comment

<< Home