LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Thursday, November 22, 2007

Jotain ihan muuta

Nelonen lähetti yhteistyökumppaneilleen (ilmeisesti minä?) ihan mahtavan joululahjan. Ensin tuli sähköposti, jossa tuli linkki. Sieltä sai valikoida mieleisensä joululahjan, ja lahjat oli jaettu Nelosen brändien mukaan. Ihan mahtava idea! Mun lahja on - tietenkin – Radio Rock-henkinen: Pullo Jallua. Neroja ne ovat siellä Nelosella, tajuaisivat muutkin lähettää tuollaisia lahjoja.

Ystävättärelläni on loistava idea. Paljon puhutaan tuttavapiirissämme saamisesta, ja siitä, että sitä ei ole tarpeeksi. On päätelty, että pitäisi ottaa hallitukseen yhteyttä, ja vaatia toimia. Jos ei tulisi toimia, niin uhattaisiin lakolla. Tässä on viime aikoina opittu, että kiristyksellä saa tahtonsa läpi. Jos emme saa tahtoamme läpi, niin kukaan nainen ei anna enää kellekään. Järjen ääni (aina minä, AINA!), kysyi kuitenkin, että: miten tilanne muuttuu? Jos me ei nytkään saada, niin miten tilanne muuttuu, jos me ei yhtäkkiä anneta kellekään? Selvitys ystävättäreni ystävättäreltä (joka on tehyläinen, ja näinollen asiantuntija) oli, että ”jos esimerkiksi kaikki meidän parisuhteissa elävät kaverimme tukevat meitä menemällä lakkoon, niin niiden miehet sanovat komeille kavereilleen, että antavat meille, jotta nekin saisivat”. No mä olen ainakin myyty. Eihän tässä suunnitelmassa ole aukon aukkoa! Lakkoon, siskot!

Mun piti kirjoittaa pitkä juttu Pressosta, mutta en osaa keskittyä. Mä kirjoitan huomenna.

6 Comments:

 • At 8:14 AM, Anonymous Anonymous said…

  Ihan sellainen pienenpieni aukko tosin löytyy (tai ehkä se on porsaanreikä?), että entäpä kun me parisuhteessa olevatkaan ei saada miehiltämme?

  Paljon puhutaan siitä, ettei naiset anna, mutta henkilökohtaisesti (ja suhteellisen kattavan ystäväpiiriotannan perusteella) voisin sanoa, että se ongelma on kyllä tasan päinvastoin.

  Sitäpaitsi. Saatana. Miehillä se on tämäkin helpompaa, sillä JOS nyt JOSSAKIN on JOKU mies joka antaa ilman että sitä täytyy anella, ja hänellä on vaimoke jota nyt ei aina satu innostamaan, niin homma silti onnistuu (lahnailua, mutta saa enivei).
  Kun taas jos miestä ei satu huvittamaan, niin mitäs siihen naisena teet? Lörppö patukka on aika turha kapistus.

   
 • At 1:33 PM, Anonymous Anonymous said…

  http://www.demi.fi/forum/lue/Loysin_Lotta_Backlundin_blogin_voi_lol/459130

  herätät keskustelua teinipalstoilla :>

   
 • At 1:36 PM, Anonymous Anonymous said…

  http://www.demi.fi/forum/lue/Loysin
  _Lotta_Backlundin
  _blogin_voi_lol/459130

  siis näin...

   
 • At 9:33 AM, Anonymous Anonymous said…

  Mulla on mies, joka antaa ja mieluusti. Mut onneks vaan mulle. Eikä tarvitse kuin hipaista. Oi onnea?

   
 • At 5:45 PM, Anonymous Anonymous said…

  mut entäs jos eduskunta säätää sit pakkolain, että on pakko antaa. Eikä vain hyvännäköisille könsikkäille vaan myös rumille ja tyhmille?

   
 • At 11:38 PM, Blogger Lotta said…

  No niinhän siinä sitten tietysti käy. Saatana. Arvasin että tässä on jokin aukko.

   

Post a Comment

<< Home