LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Saturday, December 03, 2005

Joulukalenterin puute

Joulukuu, ja mulla ei ole joulukalenteria. Huutava aikuistumiseen liittyvä vääryys. Jonkun näppärän nuoren yrittäjän pitäisi kehtittää sellainen live-joulukalenterikonsepti, jossa jouluukuun jokaisena aamuna ovikello soisi ja siellä olisi joku yllätys. Ihminen tai ohjelmanumero tai lahja tai jotain. Paitsi että 6.12 siellä olisi kuitenkin aina vaan suomen lippu ja 13.12 Lucia-neito (and we all know how I feel about that). Sellaiset ennalta-arvattavat joulukalenterit pitäisi laittaa boikottiin. Tai laittaisivat edes sen suomen lipun tai lucia-neidon väärän päivän kohdalle. Oishan se tosi tyhmää sitten kun jouluaattona olisi Lucia tai lippu, mutta ennalta-arvattavaa ei.

Eilen päivällä kävi kiinalaisia vieraita eduskunnassa. Muutama niistä ymmärsi ilmeisesti ihan hyvin englantia, mutta eivät kaikki, joten mukana oli tulkki. On mielenkiintoista puhua kun yksi aina vähän väliä pälättää siihen väliin vieraalla kielellä. Välillä tuntui ihan siltä että se puhui kaksi kertaa kauemmin kuin minä. Salee keksi jotain omiansa sinne. Niin mä ainakin tekisin. Ihanat kiinalaisukot antoivat sitten vielä kiitoksena hienon kiinalaisen, öh, kankaanpalasen. En oo ihan varma mikä se on (mahdollisesti pöytäliina), mutta se on tosi hieno. Se ei sovi minkään kanssa mitä mun asunnossa on (décor IKEA), mutta jos joskus haluan sisustaa orientaalisti niin mulla on nyt siis syömäpuikkojen lisäksi myös hieno kiinalainen kauhtana.

Illalla oli pikkujoulukeikka A-lehdillä. Koskaan en oo esiintynyt sellasissa pikkujouluissa joissa on tuollaset turvajärjestelyt. Miehiä ja naisia napit korvassa seisoi vähän joka puolella, ja työntekijöiden avaimetkin oli koodattu uudestaan. Ehkä ne pelkäsivät että joku varastaa kaikki vanhat Katso-lehdet.

Samalla keikalla esiintyi myös bändi nimeltä TrrTrrTrr. Viisi suomenruotsalaista poikaa Pargasista, jotka olivat tosi mukavia, mutta äärettömän pelottavan näköisiä kun vetivät lavavehkeet päälle. Pojat olivat aivan huippuloistavia tyyppejä. Ja ihan pimeitä. Siis hyvällä tavalla.

Oma keikka meni ihan hyvin, ja jopa tuttuja koomikkoja oli yleisössä. Savolainen satanisti Helena Valtonen oli äskettäin siirtynyt A-lehdiltä muihin tehtäviin mutta tiesi että vanhan työpaikan pikkujouluissa oli ilmaista viinaa. Koomikot on ihan juoppoja. Mäkin aion olla kunhan saan tän helvetin gradun teoriaosan jätettyä keskiviikkona. Silloin minusta tulee taas paljon kivempi ihminen.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home