LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Thursday, November 24, 2005

RanneSARS

Eilen kävin Turussa! Siinä onkin jo tarpeeksi excitement että entry voisi olla ihan vaan toi eka lause. Mä kävin siis opettamassa Turun kauppislaisille stand upia. Ystäväni Ossi Ahto on muutaman kaverinsa kanssa vallannut (huostaanottanut?) TuKY:n kieltenopiskelijoiden yhdistyksen Linguan, ja järjestivät nyt Kieliviikot (obviously). Ja mitäpä Kieliviikoilla muuta olisi kuin mm drinkkikoulutusta ja stand up-komiikkaa? Oppilaat olivat valtavan viisaita ja ihania. Etenkin Ossi. Ossissa on valtavaa koomikkopotentiaalia. Ossi on aivan superihana. Menisin sen kanssa naimisiin, se on niin paras (mä huomaan että mä mittaan ihanuutta jotenkin aina sillä että menisin jonkun kanssa naimisiin tai antaisinko sille pois my first born child )(eli ihanuudesta pitää jotenkin palkita minulla itselläni. Natürlich). Me ollaankin jo kyllä sovittu että sitten kun musta tulee presidentti niin siitä tulee mun edustusmies.

Bussimatka Turusta Helsinkiin kesti melkein kolme tuntia, mutta mä en kyllä huomannut mitään. Mä olin nukahtanut nopeammin kuin ehtii sanoa Sedu tai Hesburger.

Eduskunnassa on nyt joulu. Tänne on kannettu miljardi joulukuusta ja suurella spektaakkelilla ja show'lla niitä nyt koristellaan. Kaikkialla haisee (eikuin siis tuoksuu) joulukuusi. Ihan kuin asuisi Wunderbaum-tehtaalla. Hui. Toisaalta se voisi olla niin kuin teemajoulu. Mistelin sijaan pääoven yläpuolelle kiinnitettäisiin karvanopat ja julkisivun ikkunat tummennettaisiin. Teema olisi Christmas in Kerava.

Mulla on ranne kipeä. Voisi kuvitella että oon tehnyt liikaa jotain ranneliikettä (ei silleen, pervot! Get your mind out of the gutter!) mutta en keksi mitä mä olisin tehnyt eri lailla kuin ennen. Salettiin tää on joku ranneSARS tai ranne-ebola. Perhana. Ja tää kahvikin on pahaa (se ei nyt liity tähän ranteeseen mitenkään, mutta sekin vituttaa). Eduskuntaan pitäisi saada Starbucks.

6 Comments:

 • At 1:19 PM, Blogger Perso said…

  Lotta, mennään naimisiin :-D Mä fanitan suo kybällä ja mullakin on tapana palkita parhaat aina avioliittoajatuksin. Me siis vähän niinq kuulutaan toisillemme, vai mitä?

   
 • At 2:17 PM, Blogger Lotta said…

  Ehdottomasti, enkä mä vielä edes ole diilannut kellekään edustusvaimon hommaa, eli se paikka on auki :o)

   
 • At 1:47 PM, Blogger Perso said…

  Meitsi ei olis hyvä edustusvaimo! Mua pitää raxtaa ihan muuten vaan! PS. mukana kulkee vähintään kaksi kissaa, eihän haittaa?

   
 • At 12:52 AM, Blogger Lotta said…

  Öh, no jos ne kissat on esim käsilaukkumuodossa, niin sitten ei haittaa. Mä en oikein oo eläinihminen. Paitsi siis se manatee. Eli mun mukana tulee kaks merilehmää. Vähintään kaks.

   
 • At 10:34 AM, Blogger Perso said…

  No niin, näin tässä aina käy käy käy käy.

  Kai sä tajuut, kumman mä valitsen jos kyseessä on kissat tai vaimon pesti? Niinpä.

   
 • At 2:59 PM, Blogger Lotta said…

  Joo, ymmärrän. We grew apart, niin tapahtuu suhteissa joskus. Sä saat kissojen huoltajuuden, minä merilehmien.

   

Post a Comment

<< Home