LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Monday, November 14, 2005

Sielunhoidon ammattilainen ja Dressmannin miehet

Oli synkkä ja myrskyinen yö… Tuulta oli varmaan 20 m/s ja vettä satoi vaakatasossa kun juoksin ratikkaan illalla. Menin tapaamaan Metropoliitta Ambrosiusta, jonka kanssa olin saanut haastattelun Hankeiteniin. Jännittävä ihminen. Kymmenennessä kerroksessa, talossa joka katsoo Kaisaniemenpuiston yli, tuuli vinkui ja sade piiskasi ikkunaa. Seinillä on valtava määrä ikoneja. Ruokapöydässä on vielä teekupit ja hunajapurnukat edellisestä kokouksesta. Teeni kanssa saan kaalipiirakkaa (jota otan lähinnä kohteliaisuudesta, mutta joka onkin aivan erinomaista) ja kakkua. Metropoliitta on mielenkiintoinen mies, ja tunnelma on jotenkin seesteinen ja hengellinen. Mukaani saan haastattelun ja kuvien lisäksi Metropoliitan kirjan. Ei varmaan tee pahaa kellekään vähän lukea arvoista ja etiikasta henkilöltä joka on sielunhoidon ammattilainen.

"Kokoomusristeilyllä tapeltiin naisista" luki lööpissä. Höh. En mä vaan nähnyt. Ja sehän siis varmaan tarkoittaa etteivät tapelleet minusta. Masentavaa.

Maanantain teemanahan on täällä ollut usein joko Ögonaböj’n ylistys tai Täydelliset Naiset. No Ögonaböj’n ylistäminen ei ole miksikään muuttunut, se on vieläkin ihan ylihuippuhauska. Mutta tasa-arvon nimissä päätin että pitää ottaa mukaan myös Täydelliset Miehet. Eli Dressmannin miehet. Siis onko olemassa komeampia miehiä? Jos miesten tyypillinen fantasia on vaikka threesome lentoemännän ja sairaanhoitajan kanssa, niin mulla se on kahden Dressmannin kanssa. Siis JOS niillä olisi tosi kiva luonne ja huumorintaju, tietenkin, sillä minähän en ole pinnallinen. Tai jos ne olisivat edes vähän kivoja ja ymmärtäisivät edes välillä hauskoja juttuja. Tai ees puhuisivat samaa kieltä kuin minä. Ohh, dressmannit on ihania. Onnea Dressman.


Dressmannit ovat paljon parempaa kuin porno. Jos haluaa nähdä ihania miehiä niin kannattaa siis mennä katsomaan http://www.dressmann.fi/ eikä suinkaan mihinkään http://www.un-dressmann.com/. Oih, nyt tiskattaa.

4 Comments:

 • At 12:27 AM, Anonymous Mark-Anthony said…

  Psst... Dress code ;-)

  Mun pakko heti aluksi tunnustaa, etten ole Dressman! Saattaa tulla nyt karvaana pettymyksenä, mutten viitsi liiotella suuresti, olen ostanut sieltä vain sukat kerran hätäpäissäni. Niissäkin on vain kaksi sisäänmenoaukkoa, joten en ole käyttöä keksinyt.

  uwfzim! -sana joka minun piti tuohon alle kirjoittaa vastatessani. Heh, uwfzim, varmaan joku Turkkilainen poliitikko!
  Sielu hoidetaan kyllä kokoomusristeilylläkin, mutta kannattaa pelta kyllä varmemman päälle, jos meinaa vielä tontin saada greeniltä. Siinä on moni puolue pekkarisenmitan edellä, ja kaikki voi olla vain yhden hiuskarvan varassa. Siksi Ville arveli parhaaksi jäädäkin kotiin.

   
 • At 2:12 AM, Blogger Lotta said…

  Tervetuloa :o)

  Ei ne Dressmannin vaatteet oikeastaan olekaan se juttu, vaan ne itse DressMANnit. En mä niitä vaatteita ajattelekaan, paitsi ehkä kun kuvittelen heidät vaan Batistini-alusasuihin. Joita heillä on päällä kolme, mutta joutuivat maksamaan vain kaksi.

  Mä en tiedä miksi joku haluaisi tontin greeniltä, koska menisi niin monimutkaiseksi jos sinne rakentaisi. Sehän olisi vaan helvetin hankalaa kun koko ajan olisi joku sun himassa puttaamassa ja lippua nostamassa. Vaikka olisi se tietysti parempi kuin bunkkeri.

  Mutta mä en nyt tajunnut: mikä dress code?

   
 • At 10:42 AM, Anonymous Mark-Anthony said…

  Oletko koskaan pukeutunut mielestäsi (lue:muiden mielestä) sopimattomasti? Dress code on juuri sitä, että menee batistinin alushousuissa paikkaan jossa ei ole casual-friday.

  On varmasti huikean miehekästä jos on kolmet miehekkäät alushousut kaksien sijaan.

  Minä asun greenillä eikä se nyt niin kurjaa ole. Joskus joku puttaa sängyn vieressä, mutten usko, että ruoho on vihreämpää aidan toisella puolella.

  Taas kun vastaan kone kysyy:
  knaqbmz! Miksi tämänkin pitää olla näin vaikeaa, miten itse opit nuo ikinä?

   
 • At 2:12 PM, Blogger Lotta said…

  Los dios mio, siis kyllä mä tiedän mikä dress code on, mä en vaan ymmärtänyt mikä asiayhteys sillä oli tähän? Tai siis en ymmärrä vieläkään. Mutta Dressmannithan eivät ikinä pukeudu sopimattomasti. Nehän ovat vaan aina niin täydellisiä. Vaikka eivät ne kyllä koskaan mainoksien mukaan oikein tee mitään. Kävelevät vaan ympäri eri paikoissa, tai istuvat porukalla jollain rappusilla. En mä niiden koskaan ole töitä nähnyt tekevän. Ehkei tarvii, jos on Dressman.

  Toi sanavarmistus on pakko olla päällä, koska muuten täällä on spämmiä hulluna. Ja sitten mä ehdin aina innostua että jeee, joku on kommentoinut, ja sitten ne yrittääkin vaan kaupata golftarvikkeita tai Rolexeja. Höh.

   

Post a Comment

<< Home