LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Friday, November 04, 2005

Ridgelle likkakaveri

Mä olen tänään levyttänyt. Minussa piilee idoli. HankBoobiesin panos huomiseen Skojrejs-showhun tulee olemaan aivan loistava ja TÄYSIN kotitekoinen. Vuosi vuodelta homma menee aina vain amatöörimäisemmäksi, mikä on koko homman hienous! Levytimme siis Monican kotona tietokoneella ja minidiscillä, huonosti. Lauluista tuli aivan loistavat!

Monican luota singahdin keikalle Unkanille, Helsingin ruotsinkieliselle nuorisotalolle. Porukkaa oli mielettömän paljon, ja yleisön ikähaitari oli 10-80 vuotta.... Helppo homma… Sain keikan hoidettua kunnialla, vaikka kaikki viina-, panemis- ja muut sellaiset jutut joita lapset ei tajua, piti jättää pois. Eli hepposilla eväillä mentiin, mutta järjestäjät (ja lapset!) olivat tosi tyytyväisiä.

Tilaisuus oli nuorten bändi-ilta ja esiintymässä oli viisi Brages musikskolan bändiä. Olin aivan ihmeissäni näistä lapsista jotka olivat ihan mielettömän lahjakkaita! Bändi joka kutsui itseään Firebirds’iksi oli mun suosikki. Ne olivat jopa itse kirjoittaneet yhden omista biiseistään ja olivat aivan uskomattoman hyviä! Mulla ei ollut aavistustakaan että lapsibändit on noin hyviä. Niille pitäisi antaa paljon enemmän keikkoja. Olisivat varmaan halpojakin. Lapsityövoimaa. Olisi niin kuin musiikin HenkkaMaukka.

Ridge Forrester hakee suomalaista naisseuraa netistä. Aivan järkyttävä ihminen. Onkohan Ridgelle kauhea shokki kun sille ilmenee että ainoat jotka sitä haluavat deitata suomessa ovat yli 70-vuotiaita mammoja joille vaihdevuodetkin ovat enää muisto pula-ajalta? Sille voisi sopia Hannele Lauri. Niissä on jotenkin samaa näköäkin. En ole käynyt katsomassa sen tekstiä, mutta voin just kuvitella mitä siinä lukee... "Kulahtanut (tai elähtänyt (tai molemmat), riippuen Ridgen lennokkuudesta ja sanavaraston laajuudesta) has-been (tai pikemminkin never-was) "tähti" (TV-mainoksen mukaan "pesunkestävä Hollywood-tähti". Joo, koska souppihan on Hollywoodia parhaimmillaan) etsii kaunista suomalaista, mielellään kevytkenkäistä, naista. Jos haet pitkiä, joskus viikkojakin kestäviä, katseita sekä todella perverssejä perhesuhteita olen sinulle täydellinen mies."

Mutta toisaalta... Eipä tässä nyt itselläkään niin paljon actionia ole ollut. Ei kulahtanut souppitähti ehkä maailman pahin kohtalo olekaan.

1 Comments:

  • At 11:45 PM, Anonymous Anonymous said…

    The blog as bazaar?
    Publishers and filmmakers are among those looking at web logs as tools of publicity - which could be the first step towards the mainstreaming of blogs.
    Find out how to buy and sell anything, like things related to company construction mn road on interest free credit and pay back whenever you want! Exchange FREE ads on any topic, like company construction mn road!

     

Post a Comment

<< Home