LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Friday, November 11, 2005

Vibraattorimainos

Helkkari! Tänään tuli meilillä vibraattorimainos! Eikö oikeesti riitä että joka päivä inboxi huutaa kun mainostetaan Viagraa ja Softwarea ja printterimustetta? Sen lisäksi joka päivä mulle meilaa joku hyvä Nigerialainen ruhtinasystäväni tai venäläinen Hodorkovskyn adjutantti joka haluaa piilotta rahaa minun tililleni. TAI sitten mä olen ”voittanut” tyyliin Belgian kansallisen Lotto-arvonnan. Ja nyt vielä vibraattoreja! Eiiii….


Ystävättäreni Pia uskoi että se johtuu siitä että mä oon puutteessa. Mä missään puutteessa ole. Tai, no… Eiku en ole. Ja sitä paitsi onhan mulla Horst. Jos vibraattorille antaa nimen niin se on heti paljon personaallisempi. Ja onhan mun tisseilläkin nimet. Ne ristittiin juhlallisessa kasteseremoniassa Budapestin Szechenyi-kylpylän uima-altaassa. Seremonian toimitti ystävättäreni Erika, joka on lähes pappi. No ei itse asiassa kyllä yhtään mitään sinnepäinkään, mutta kelpasi tähän.


Illalla keikka Viiruksessa ja huomenna pressaristeilylle. Aamulla Sauli nimitetään virallisesti ehdokkaaksi, ja sen jälkeen lähdetään Itämerelle puhumaan asiaa ja asian vierestä. Mulla on siellä keikkoja pitkin iltaa. Hahaa. Hovikoomikko. Hienoa.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home