LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Monday, November 07, 2005

Arbetarnas vän ja Desperate Housewife

Sauli N., Sauli N.
Arbetarnas vän
Sauli N., Sauli N.,
Nya Kekkonen
Arbetarnas vän, nya Kekkonen,
Sauli N., Sauli N., Sauli N.

Skojrejs oli hieno kuten aina, vaikkei HankBoobie (aivan oikeutetusti) yltänytkään palkintosijoille. Ja minä taas, (oikeutetusti) kärsin hieman dagen efter koko eilisen. Pahemman kerran. Vakiolupauskin tuli tehtyä: mä en enää ikinä juo viinaa. Ikinä. Koskaan. Ever. Någonsin. Paitsi ehkä ensi lauantaina vähän, kun on pressaristeily.

Skojrejs illallinen oli huippuhauska, ja mulla loistavaa pöytäseuraa. Robbe vastapäätä, vasemmalla André ja oikealla Tino Singh. Järjettömän päissään. Me kaikki, siis.

Kohta tulee 24 tuntia hereillä, eikä tunnu missään. Nukuin eilen iltaseitsemästä about yhteentoista (illalla) jonka jälkeen nousin ja rupesin tekemään kouluhommia joilla dedis aamulla kymmeneltä. About tasan 10 tuntia meni koko hommaan, ja tasan 9.30 olin valmis. Mikä olikin aika sopivasti koska luento jossa jutut piti esitellä alkoi 10.15.

Tein ABC:n kotisivuilla testin kuka Desperate Housewife olisin. Tiesin tietty etten olisi niinkuin kukaan niistä (naimisissa, äiti, outo ja ennen kaikkea jossain suburbiassa asumassa), mutta enpä uskonut että testi ihan näin pieleen menee:

Lotta is the Bree of Desperate Housewives

You’re the perfect wife, mother and housekeeper (Que!?!), and just a bit of a control freak (no okei… un poquito). Everyone admires you, but maybe they’re just a little bit afraid of you (ei pidä paikkaansa!). Stay away from the souffle (souffle? Yeah, that’ll happen), ease up on the hair spray, and learn to go with the flow.
Ei musta ole Desperate Housewife’ksi. Suomalainen nimi Täydelliset Naiset sopii mulle paljon paremmin.

2 Comments:

 • At 10:51 AM, Blogger Kallion Kari said…

  Hei, aloitin nyt lukemaan sun blogiasi alusta lähtien. Haluatko, että otan aikaa, kuinka kauan koko tuotoksen lukemiseen menee? Voisin kellottaa.

  Aloitin kello 10.40. Piän kyllä varmaan vessa- ja FB-taukoja välillä.

   
 • At 6:46 PM, Blogger Lotta said…

  Tervetuloa! Hienoa, kellota ihmeessä. Ja joo, ihan hyvä pitää myös taukoja (etenkin FB:tä varten). Muista myös syödä, koska noita postauksia on aika paljon, joten lukemisessa voi kestää kauan. Siellä on välillä vitun tyhmää läppää, joten toivottavasti sun aivot ei mätäne

   

Post a Comment

<< Home