LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Monday, November 21, 2005

Riivattu tietokone

Mun tietokone on ehkä tullut vaihdevuosiin. Sen tuuletus menee välillä päälle aivan täysiä, ihan kuin sillä olisi kuumia aaltoja. Ehkä sillä on. Ehkä tietokoneet elävät niin kuin koirat, että ihmisvuosi onkin jotain muuta tietsikkavuosissa. Sitten se vähän rauhoittuu. Sillä saattaa myös ehkä olla jokin itsesuojeluvaisto. Tai siis emännänsuojeluvaisto. Yritin messengerissä laittaa viestiä Tonille, niin se tilttasi (kone, ei Toni). Ehkä se tietää että Tonilla voi olla pahat mielessä? Mun tietokone on nero. Tai riivattu. Kummin vaan.

EVA:n pressafoorumi tuli tänään, oli tosi hyvä. Masa jäi vähän rannalle, kun Sauli ja Tarja vei. Ja vaikka olivat eri mieltä, niin molemmat osasivat viljellä tarpeeksi huumoria, muttei liikaa. Se on tietysti Masalle kovin vaikea alue, ja niin hän jäi paneelin selkeäksi kolmoseksi.

Naapurin turkkilaisperheen rouva sai taas tänään jotkut pultit ja huusi kurkku suorana tunnin turkiksi jotain. Seinän takaa se vaikuttaa kamalan äkäseltä ihmiseltä, mutta rappukäytävässä se on kyllä aina tosi kiva. Aina sen rouvan huutoa ei kuulu, koska joskus ne soittaa turkkilaista poppia niin kovaa. Nyt se rouva taas pulttasi jostain. Johan se olikin varmaan puoli tuntia hiljaa…

0 Comments:

Post a Comment

<< Home