LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Sunday, December 04, 2005

Misterkeisarinna

Hyvä luoja, miten vähän ideoita Idolsin tekijöillä on? Näyttivät suorassa lähetyksessä sata vuotta vanhan Åke Blomqvistin discojytävideo. Eikö nyt riitä että meili räjähtelee spämmistä ja videoclipeistä, pitääkö niitä miljoona kertaa kierrätettyjä juttuja tunkea nyt telkkaristakin?!

Mä oon kehittänyt uuden tosi-tv-konseptin. Mun mielestä pitäisi tehdä "Kuka haluaa Idols-tuomariksi?". Siellä pitäisi ymmärtää musiikista (mutta ei olisi pakko), olla puolivittumainen (tai sitten keksiä yksi hyvä juttu ja sanoa sama joka viikko) ja jollain tavalla osata ilmaista itseään verbaalisesti. Tai sitten olla biatch-drag queen.

Mitenköhän muuten Eino Makunen on päässyt siihen hommaansa mitä se tekee? Olla nyt missikeisari. Mä haluaisin olla misterkeisarinna. Naispuolinen Eino Makunen. Mun pitäisi olla vaan vähän vanhempi. Sitten käyttäisin liikaa hajuvettä, polttaisin tupakkaa sellaisella suuttimella ja käyttäisin jostain uhanalaisista eläimistä tehtyjä pitkiä turkkeja. Oisin niin kuin Cruella DeVil, ja sitten oisin kamala misterkeisarinna ja elisin vaan sillä että järkkäilisin kaikenmaailman misterkisoja ja tilittäisin lehdissä että misterit napisee ihan turhaan kun riistäisin niiltä kaikki niiden rahat.

Muutenkin olisi ihan huippua olla Cruella DeVil. Paitsi ne koirat, niistä en tykkäisi. Vaikka eipä tykännyt Cruellakaan.

Cruella De Vil, Cruella De Vil
If she doesn't scare you
no evil thing will
To see her is to take a sudden chill
Cruella, Cruella
The curl in her lips
The ice in her stair
The innocent children better beware
She's like a spider waiting for the kill
Look out for
Cruella De Vil.DNA:n uuden mainoksen sloga on: Antaminen on alkanut. Eipäs vaan ole. Mun siveys on vielä tallella.

2 Comments:

  • At 10:19 PM, Anonymous Nella said…

    Se Åke Blomqvistin video oli mahtava, mutta joo, eikai sitä siinä ois tarvinnu. :D

     
  • At 10:34 PM, Blogger Lotta said…

    Siis joo, kyllä se ihan käytännöllinen on! Jos vähän keikuttaa peffaa erilailla, niin se menisi ihan täydestä tänäkin päivänä! :o)

     

Post a Comment

<< Home