LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Monday, January 15, 2007

Tollon blogi

Hups. Yrititkö lukea blogia nyt aamulla? (siis neljän jälkeen, jolloin kaikki normaalit ihmiset ovat hereillä, eikö?). Ei ehkä onnistunut, koska olin (taas) rikkonut Internetin ja (taas) deletoinut blogini. Sormi on silmää nopeampi. Ehkä tein sen juhlan kunniaksi, koska tämä on tän blogin KOLMASSADAS postaus.

Löysin uuden mahtavan blogin. Hyvien Herrojen Tollo pitää omaa blogiaan, ja kiroaa vaalikoneet paholaisen keksinnöksi. Mun mielestä vaalikoneet ovat hauskoja, viihteellisiä ja hyödyllisiä. Mutta joo, kun niitä täyttää 8 viikon sisään, niin alkaa jo sokeutua sille, mitä asiaa on jo kommentoinut mihinkin koneeseen. Mulla on kohta Maria Sid vieraana studiossa. Maria on Donna Paukku uusissa Hyvissä Herroissa. Mä yritän heruttaa kirjoittajien nimet siltä. Salee ei kerro. Mutta jo yrittäisi huijata. Aion yrittää. Harmi, etten mä ole kierompi.

3 Comments:

 • At 5:23 PM, Anonymous Anonymous said…

  Vaalikoneista puheenollen: et näköjään vielä täyttänyt kansalaisjärjestöjen konetta www.07vaalikone.fi? Mistä moinen, jos kerran olet muiden koneita täyttänyt?


  t: jaakko

  PS. Jos sinusta tuntuu, että olet lukenut kysymykseni aikaisemminkin, olet oikeassa: kysyin tätä jo kommentoidessani blogientryäsi koskien keskustelua kommunistin kanssa.

   
 • At 5:29 PM, Anonymous Marjukka said…

  Moi Lotta,
  Oikeesti! Kun ekaa kertaa elämässäni olisin KOMMENTOIMASSA blogia niin just sillävälin kun kirjoitan ehtii Jaakko ensin esittää saman ajatuksen. Jos olisin ehtinyt ensin olisin kommentoinut: "Kuuluuko noihin kahdeksaan vaalikoneeseen kansalaisjärjestöjen www.07vaalikone.fi? Nuoren YK-lähettilään (mahd. eläköityneen?) sopisi hyvin näkyä tälläkin foorumilla :)"

   
 • At 5:31 PM, Blogger Lotta said…

  Jep, tulossa on! :)

   

Post a Comment

<< Home