LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Thursday, November 29, 2007

Suomen Baldwinit

Katsoin Tyttö, sinä olet tähti -elokuvan sunnuntaina telkkarista, ja tykkäsin. Etenkin Eero Milonoff oli mun mielestä ihan loistava. Samoin leffan musat. Ja tietty respect menee Dome Karukoskelle a) siitä, että se on ohjannut tuon, ja b) siitä, että se riisuutui ilkosilleen Bläkin avajaisissa, ja ”juoksi kunniakierroksen ja suoritti voimisteluliikkeitä”. Ihmisen, joka tekee noin, täytyy olla ilahduttava tyyppi!

Milonoffit ovat Suomen Baldwinit. Sitä paitsi jos oikeasta kulmasta katsoo Eeroa, ehkä vähän silmiä siristäen (okei, you really have to want to see it), niin se muistuttaa hieman Stephen Baldwinia (joka mun mielestä on selkeästi ykkösbaldwin, ihan vaan Bio-Domen ansiosta).Eero vai Stephen?Stephen vai Eero?

Mä perustin Facebook-ryhmän:

The Knights Templars of the proper use of the Facebook status message

On selkeä ero ihmisten Facebook-käyttäytymisen välillä: toiset osaavat, toiset eivät.

Tämä ryhmä on ainoastaan niille, jotka osaavat oikealla tavalla – mielikuvituksellisesti, näppärästi, luovasti – käyttää hyväkseen statustaan. Ryhmään kutsutaan tarkalla seulalla: tänne pääsee ainoastaan statusten crème de la crème.

Koska ryhmä on suorastaan Vapaamuurareihin verrattavissa oleva salaseura (mitä nyt naamat tuolla alalaidassa näkyvät), ei klubitakkeja ryhmälle ole tulossa. Seuran suurvisiirit (onkohan suurvisiiri oikeasti titteli, vai lähinnä laivaterminologiaa?) suunnittelevat erityista tapaa, jolla toisen jäsenen voi tunnistaa. Salainen kädenpuristus on kuitenkin aika passé, joten ajankohtaiseksi tullee erityis-poke. Esim. mikäli joku erityispokettaa sinua baarissa selkään, niin pitää välittömästi huutaa tyyliin "XX (oma nimi) is snorting Finrexin and putting babies to sleep with old movie posters!" (esimerkiksi) ja jatkaa keskustelua ikäänkuin mitään ei olisi tapahtunut.

Hyvistä statusihmisistä saa ja pitää vihjata. The status is out there.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home