LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Monday, December 03, 2007

Matkakuume

Perjantaina on lähtö Englantiin. Keväällä sain yhtäkkiä kutsun eräältä Sir Jeremy Greenstockilta, erääseen konferenssiin. Pienellä googlauksella selvisi, että Sir Jeremy on brittien entinen YK-suurlähettiläs ja ties mitä muuta. Tällä hetkellä hän kuitenkin toimii Ditchley Foundationin pääsihteerinä. Ditchley Foundationin tehtävä on olla ulkopoliittinen think tank-tyyppinen järjestö ulkopolitiikan huippunimille. Ja, ööh, ilmeisesti Lotta Backlundille.

Ditchley Foundationia johtaa Englannin entinen pääministeri John Major. Säätiö omistaa Oxfordissa valtavan kartanon, jossa järjestetään vetäytymisiä, joissa keskustellaan eri globaaleista aiheista. Joulukuun konferenssissa pohditaan, miten nuori sukupolvi muodostaa poliittisia mielipiteitään. Luulin tietysti, että sinne nyt ensimmäistä kertaa kutsutaan nuoria ihmisiä, ja sen takia minutkin sinne oli kutsuttu. Paitsi että nyt sain osallistujalistan. Kun ne sanovat, että järjestö on ulkopolitiikan huippunimille, niin eivät huijaa. Konferenssiin osallistuu entisiä ulkoministereitä, toimittajia, tutkijoita, ihmisiä jotka ovat pelastaneet maailmaa ja johtaneet kansainvälisiä järjestöjä 20 vuotta ennen mun syntymää. Öhh, ja ilmeisesti Lotta Backlund. Ihan älyttömän makeeta mennä sinne. Ja jännää. Wau.

4 Comments:

 • At 10:41 PM, Blogger Nadezda said…

  Tyttö, sinä olet tähti!

   
 • At 7:47 AM, Blogger Laura said…

  Hienoa Lotta :)

  Oon seurannu sun blogia jo todella kauan ja oot aivan huippu! Hienointa on se, että et anna muiden vaikuttaa tekemisiisi (eduskunta+blogi=hässäkkä?) vaan porskutat tarmolla eteenpäin. Semmoisia ihmisiä minä arvostan :)

  Uskon ja toivon että pääset vielä korkeelle, kartanokokous(kin) on sille hyvä alku ;) kohotan starbucks maljani sulle ! :)

   
 • At 2:26 PM, Blogger Lotta said…

  Kiitos, molemmille, tuli hyvä mieli :) Hyvää itsenäisyyspäivää.

   
 • At 2:23 PM, Blogger Zepander said…

  OXFORD ON IHANA PAIKKA! Onneksi olkoon! Seurakaan ei varmaan tee pahaa uralle ;-)

   

Post a Comment

<< Home