LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Thursday, December 06, 2007

Susijengi

Liian paljon horoi, liian vähän helmii chiksei…

Olin eilen Nosturissa (Nosturilla?) katsomassa Rähinä Live’ä. Esiintymässä oli Trilogia, Cheek, Timo Pieni Huijaus, Iso H, Kapasiteettiyksikkö ja Elastinen. Lähinnä menin katsomaan Kapasiteettiyksikköä, joka on ihan huippu. Mä olin ihan väärin pukeutunut (jonka arvasin jo etukäteen). Olisi oikeasti pitänyt olla sellainen ghetto-ho-look, mutta mulla oli farkut ja lenkkarit, ja ihan liian vähän blingiä. Sitä paitsi mulla oli Fred Perryn laukku ja kengät, se oli ihan epä-hip-hopia, mä luulen. Mä oon kuitenkin oppinut, ettei keikoille kannata laittaa korkkarisaappaita, koska jossain vaiheessa sitä katuu. Niinpä mulla oli lenkkarit, enkä ollut yhtään uskottava.

Sä puhut paljon, mut kun sä puhut sun henges haisee pieru…

Keikalla oli ihan älyttömän hauskaa. Mun pitää ruveta seuraamaan tota skeneä paljon enemmän, koska se oli ihan mahtava. Mun pitää vielä vähän hakea katu-uskottavuutta, mutta ehkä Martoilla on jotain kursseja sitä varten.

En kyl tiedä mitä sä näät mussa, mut oisko todella tyhmää vähän pussaa…

Hyvää itsenäisyyspäivää. Itsenäisyyspäivää vietetään amerikassa pitämällä isoja grillijuhlia, hienoilla ilotulitusesityksillä, ja massiivisella juhlinnalla. Suomessa itsenäisyyspäivää vietetään sytyttämällä kynttilöitä, itkemällä ja arvostelemalla mekkoja. Nyt meen hiljentymään ja hartaistumaan (toi on sana, eikö?).

1 Comments:

  • At 10:58 AM, Blogger Nikke said…

    Yhdysvalloissa taimasivat itsenäistymisen keskelle kesää. Suomessa olisi melko keljua hengailla grillaamassa.

     

Post a Comment

<< Home