LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Monday, December 12, 2005

Johan otti, sanoi Helmut Lotti

Eilen pidettiin Sikailuporukan pikkujoulut. Meillä on olemassa Naisten Sikailuporukka johon kuuluu itseni lisäksi ystävättäreni Minna, Taru, Laura ja Anne. Me ollaan vähän niin kuin Power Rangers. Meillä on jopa sikahienot sikailurannekkeet. Samalla tavalla kuin mahtavassa kasaripiirretyssä Captain Planetissa yhdistettiin vesi, ilma, tuli, tuuli ja sydän niin nämä sikailurannekkeet suunnataan yhteen ja jokainen huutaa oman sikailu-powerinsa. Silloin ei kyllä tapahdu mitään, mutta me tehdään niin koko ajan. Meidän superpowerit (jotka me huudetaan tosi kovaa, usein myös ravintolassa) ovat Pissa, Kakka, Pieru, Röyhtä ja Räkä. Tietenkin.

Sikailupikkujouluissa oli pippeliteema. Penismuotoista oli sekä pasta, jääpalat että pillit. Ja jossain määrin puheenaiheet. Yllättävintä oli että kesken jälkkärin soi ovikello, ja sieltä tuli JOULUPUKKI! Tai se oli oikeastaan ennemmin pornopukki, punaisine nahkanuttuineen ja ruoskineen. Mä ainakin aivan häkellyin täysin. Ei sitä ihan ole pukkijännityksestä päässyt vaikka onkin jo (mukamas) aikuinen.

Tylsyys työpaikalla on nyt saanut vakavia seurauksia. Ei suinkaan tylsyys omalla työpaikalla (jota ei ole, tietenkään), vaan äitini. Hän ja työkaverinsa olivat surffanneet netissä ja keksineet että olisi huippuhyvä idea ilmoittaa MINUT kokkiohjelmaan! Joten minut on nyt ilmoitettu Liemessä-ohjelmaan. AAARGH! Hyvä että sai hihitykseltään mulle kerrottua. Mun ainoa toivo on että sinne on ilmoitettu miljardi ihmistä eikä minua valita. Siis mulla ei ole mitään estoja mennä puhumaan mistä tahansa noloista asioista lavalle ilta toisensa jälkeen. Mutta julkinen kokkausnöyryytys on national television… Oh my god! Mamma lohdutti sillä että se oli kyllä kirjoittanut sinne että mä en osaa mitään, joten ne ovat siihen valmistautuneet. That helps.

Pete putosi Idolsista. Harmi, koska se oli paljon parempi kuin se Ilkka. Toisaalta positiivista on nyt se että epävire-Ilkka ei kyllä mitenkään voi voittaa Katria, joka tarkoittaa että Katri voittaa. Mua huolestuttaa aina kun ihmiset ovat näin involved reality-ohjelmassa. Jos on aikaa seurata 16 ventovieraan elämää, ei varmaan ole aikaa omalle…

Mä yritän saada liikkeelle uutta sanontaa. Kun on olemassa jo "Eikun menoks, sanoi Annie Lennox" ja "Johan lähti, sanoi Annikki Tähti". Eilen keksittiin uusi sanonta joka on yhtä huono. "Johan otti, sanoi Helmut Lotti". Se toimii ainoastaan Suomessa koska missään muualla ei tiedetä kuka Helmut Lotti on.

Illalla on SYL:n glögit, ja aion ensimmäistä kertaa elämässäni lähteä sieltä ihmisten aikoihin ei-kännissä. Watch me.

2 Comments:

  • At 2:52 PM, Anonymous Elli said…

    Ai aiot lähteä SYL:n glögeiltä selvinpäin ja ajoissa... just joo ja lehmät lentää!

     
  • At 3:52 PM, Anonymous minna said…

    JEEEE HELMUT LOTTI! Mun pitää kertoo isälle sun kampanjasta, se olis susta tosi ylpee. Helmut on sen suosikki.

     

Post a Comment

<< Home