LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Wednesday, December 14, 2005

Kummit ja Kämppi


Esittelin tänään gradun teoriaosan. Hyviä ideoita tuli. Fokusointi taisi mennä vähän uusiksi, mutta ei tuomiota: oikeilla jäljillä ollaan.

Eilen illalla olin tuoreena kummina esiintymässä Lastenklinikan Kummit ry:n Kuusigaalassa. Esiintyminen meni ihan tosi hyvin (poiki jopa heti lisää keikkoja). Istuin siellä vähän väliä tippa linssissä kun näytettiin videoita lastenklinikalta tai kun siellä jalot ihmiset käyttivät monia tuhansia euroja huutokaupassa ja sitten ilmoittivat lahjoittavansa huutamansa tavarat päiväkotiin tai vammaisten lasten hoitokotiin koska se siellä tuo iloa lapsille. Onneksi esiinnyin erillisenä ohjelmanumerona ennen huutokauppaa. Kyynelehtivä koomikko ei vältsi oo ehkä maailman hauskin.

Kämpissä sain vaatteidenvaihtohuoneeksi yhden Kämpin hotellihuoneista. Monicagellermaisesti pihistin sieltä minishampoon, minihoitoaineen ja minikylpysuolan. Suihkumyssyä en ottanut. Ei mun tukka mihinkään muovipussiin mahdu.

Nyt pitää mennä! Kansanedustaja A. Kaikkosen jortsut alkaa! Ei ole varaa olla menemättä. Meillä on kolleegani Akin kanssa testi meneillään: voidaanko me ensi keskiviikkoon asti juosta eri bileissä, kokkareilla ja glögeillä niin paljon ettei koko viikkoon tarvitse ostaa itse ruokaa tai juomaa. Maanantai ja tiistai onnistuivat jo. Periaatteessa tällainen porvarin ”älä osta mitään”-viikko.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home