LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Thursday, December 15, 2005

Zorron yö?

Hyvät bileet oli eilen. Anna-Kaisa oli kaukaa viisas ja meni kotiin ennen puoltayötä, ja mäkin lähdin ihan heti kuusi tuntia sen jälkeen. Mutta hauskaa oli. Neljän ruokalajin illallinen Allianssi-talolla, siitä Satumaahan (jos muhammed ei mene Vantaalle, niin Vantaa tuodaan muhammedin luo) (vanha suomalainen sananlasku), Teatteriin ja vielä jatkoille takasin Allianssi-talolle. Ja on ilo huomata että en olekaan niin ällövanha kun olin luullut! Kaks tuntia yöunta ja tolkuton määrä vodka-battereita, siidereitä ja viiniä eilen, eikä tunnu missään! Janottaa vaan vähän koko ajan. Oon superwoman! Immuuni kankkuselle! Superbailuprinsessa with no need for sleep! Until next time…

Olin myös eilen julkkisbongari. Bongasin yhden tärkeän julkisuuden henkilön (sen jälkeen kun mulle osoitettiin se ja kerrottiin kuka se on) jonka nimmarin kävin pyytämässä. Mä en kyllä yleensä oikein pyydä nimmareita, mutta tää olikin mun äidille. En voi nyt paljastaa kuka se ihminen on, kun sitten se ei tule yllätyksenä mammalle. Vähän oli turhaa ees kirjottaa koko tätä juttua tänne.

Tein myös päätöksen. Jos Vanhanen on se joka menee Tarjan kanssa toiselle kierrokselle niin mä ilmoittaudun heti seuraavana aamuna Apollonkadulle jakamaan sen mainoksia.

Tiedättekö kun vanhat (keski-ikäiset) ihmiset joskus yrittävät olla tosi nuorekkaita ja vielä samalla kertaa hauskoja ja se poikkeuksetta aina backfires horribly? Ja se myötähäpeän määrä on aina aivan valtava, koska se on vaan ihan kamalan säälittävää ja hirveää katseltavaa. Joskus tää ilmiö oikein kristallisoituu joissain ihmisissä tai tilanteissa. Tänään kuvataan eduskunnassa demareiden vaalivideo. Alla tiedote joka tuli demariryhmältä:

Kyseessä on Tarja Halosen presidentinvaalikampanjaa varten tehtävä musiikkivideo, jota on tarkoitus esittää erilaisissa vaalitilaisuuksissa. Tyylilajina on rap, jonka yhteiskunnallinen sanoma ei jää epäselväksi. "Hilaa hanuris koppiin, laita nimi paperiin, varmistat sä niin et teet huomisestakin kauniin", on selkeä äänestyskehotus Tarja Halosen valinnan puolesta. Ihan pipopäisiksi lökäpöksyiksi kansanedustajat eivät kuitenkaan heittäydy, vaan kertosäe "Työn orjat Zorron yöstä nouskaa" kajahtaa demarikansanedustajille ominaisempaan tyyliin.

Niitä on täällä stylaamassa Pasi Loijas mutta eihän sekään mikään taikuri ole, kohtuuttomat paineet tulee. Työn orjat Zorron yöstä nouskaa? Yeah, this can't go wrong. Äänivyöryä ootellessa.

3 Comments:

 • At 2:10 PM, Blogger Perso said…

  Kun oot nyt piletysvauhtiin päässyt, niin liet huomannut myös blogoslavian pikkujoulut, Manala la 17.12. klo 19 onwardsiin?

   
 • At 2:52 PM, Anonymous AKI said…

  Party like it's 1999! Kumartakaa Lottaa! Olen se häpeällinen luuseri joka suddenly regained control of her life ja lusmusi bileistä silloin kun oli kaikista hauskinta (joku moron on keksinyt tuonkin, siis että pitäisi lähteä silloin kuin on kaikista hauskaa, koska varsinainen hauskuushan on aina se laskuhumalassa tappeleminen, huorittelu ja pissistely ja auringonnousua katsellen tupakan sytyttely).
  Mutta pacta sunt servanda, ilmaisen viinan lokitus jatkunee tänään Tennarin Kalsarinäyttelyn avajaisissa, kyllä Lotta, it's actually come to this.

   
 • At 3:01 PM, Blogger Lotta said…

  Hei! Huippua! En tiennyt että on olemassa blogipikkujoulut! Sinne voisi mennä.

  Töiden jälkeen tänään varmaan kuitenkin niihin kalsariavajaisiin sitten. Myöhemmin tarjolla on myös demarinuorten ja SONK:n glögit, sekä jonkun baarin pikkujoulut. Sweet!

   

Post a Comment

<< Home