LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Monday, October 02, 2006

Helsinki-NY all night long

Nyt oon YK:ssa. Nappis jumittaa, ja istun kaytavalla ja kirjoitan. Tassa New York-tarinani tahan mennessa:

Perjantai 29.9

Helsinki-Vantaan lentokentta, portti 32. Eksessiivisen turvatarkastuksen (jarjestyksessa ensimmainen, eika edes mitaan KUNNON kopelointia) jalkeen saan menna portille. Shoppailut saa unohtaa, silla portilla pitaa olla kaksi tuntia ennen koneen lahtoa. Heitan portin ulkopuolella kolme sytkaria roskikseen, koska olin lukenut turvallisuusohjeet tarkkaan, ja tiesin mita ei saa ottaa koneeseen. En kantanut mukanani nesteita (paitsi aidinmaidonvastiketta jota saa vieda) enka yli 100 ml kosmetiikkapurtiloita. Mutta eikos vaan (saatana) Joe Blascon (sikakallis) meikkivoide (perkele) ole voide, jota ei (helvetti) saa vieda lentokoneeseen. Kansallista ja kansainvalista turvallisuutta uhkasivat myos ripsivarini, eye-linerini seka huulikiiltoni, joten ne minulta brutaalisti vietiin turvatarkastuksessa. I feel violated. Olisi ehka voinut kuvitella etta vahan olisi lammittanyt etta mut tarkasti sertifioitu Hunk joka oli kovin pahoillaan ja alyttoman komea. Tai en ma tieda oliko se pahoillaan, ma en kovin paljon keskittynyt sen puheeseen. Mulla oli tilanne paalla: oonko iloinen etta mua tarkastaa hunk, vai todella - TODELLA - artynyt siita etta multa viedaan mun kosmetiikka. Kosmetiikka - ja turhamaisuus - voittivat. Ruumiintarkastus olisi voinut ehka tip the scale toiseen suuntaan.

Lauantai 30.9

Saldo:
2 farkut
4 laukkua
8 paitaa / toppia
4 kengat
3 kirjaa
1 aurinkolasit
1 takki

Shoppailuun meni niin pitkaan etta lahto Caroline's Comedy Clubiin meni ihan hasaykseksi. Caroline's on New Yorkin (ehka amerikan tai jopa maailman) tunnetuin komiikkaklubi. Varausten tekeminen show'hun oli helppoa. Varausten lisaksi sain conciergelta puhelinnumeron ja treffitarjouksen. Klubilla mun viereen istutettiin amerikkalainen nuorimies. Kavi ilmi etta han oli koomikko myos. Troy. Ihana.

Sunnuntai 1.10

Perkele. Koko kaupunki on tukossa koska Puola viettaa kansallispaivaa tai jotain. Polish Day Parade valtasi 5th avenuen. Varmaan sadattuhannet polakit ramppasivat paraatissa. Koko 5th avenue suljettiin ja oli marssiorkesteria, lava-autoja ja kauneuskuningattaria. Miss Junior Polonia valitaan ilmeisesti jokaisessa kaupungissa ja kreivikunnassa. Monet ilmeisestikin ovat kaupungin ainoan polakkiperheen ainoa tytar; kilpailu ei paatahuimaavalta nayttanyt. Hienoa paraatissa oli tosin se, etta koko Manhattan raikasi slaavilaisesta kansanmusiikista; vahan niin kuin olisi kavellyt sisaan Borat-jaksoon.

Maanantai 2.10

Ei viela paljoa raportoitavaa. Sain YK:n ID-passini, ja nyt saan kulkea YK-talossa miten lystaan. Suomen YK-edustusto on ihan viereisessa talossa, eli katevan matkan paassa. Siella mua odotti jo oma postilokero, bless. Kolmas komitea aloitti tyonsa tanaan aamulla, ja juhlallisia puheita riittanee viela koko iltapaivaksi. Lounastauolla istuimme kokouksessa YK:n nuoriso-ohjelman kanssa. YK-jutuista lisaa blogissa kenenyk.blogspot.com. Jossain vaiheessa. Ihan kohta. Any minute now.

1 Comments:

  • At 4:34 PM, Anonymous Anonymous said…

    Mutta eihän ripsiväri, huulikiilto ja eyeliner ole yli 100 ml:n purkissa? Huutavaa vääryyttä viedä tuollaiset elämän perusasiat naiselta, ilmeisesti tuo turvamies oli todella v*ttuuntunut elämäänsä, kun piti sitä toisille kostaa.

     

Post a Comment

<< Home