LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Monday, January 22, 2007

Ei skandaalia

Opetusministeriön kansliapäällikkö Harri Skog linjailee tänään Hesarin haastattelussa. Ja ihan asiaa. Osittain. Ammattikorkeiden ja yliopistojen pitäisikin aikaisempaa enemmän yrittää tehdä yhteistyötä tukipalveluiden suhteen. Skog puhuu konsortioista ja liitoista, joita jo on valmistelussa monissa kaupungeissa. Skog sanoo että, ”tärkeintä on säilyttää alueiden elinvoima, jolloin ei voi kaivautua omiin poteroihin”. Joo, korkeakoulutuksella on tärkeä alueellinen tehtävä, mutta mun mielestä on hieman ongelmallista, kun koulutuspolitiikkaa tehdään aluepolitiikkana. Ei enää pohdita kokonaiskuvaa siitä, kuinka paljon tiettyä koulutusalaa ja sieltä valmistuvia tarvitaan Suomessa, vaan annetaan aika randomilla tutkinnonanto-oikeuksia hakemusten perusteella vähän minne sattuu. Tämä on tapahtunut kaupan ja tekniikan aloilla, sekä yliopisto- että AMK-sektorilla.

NRJ Radio Awardsit olivat perjantaina Hartwall Areenalla. Oli supermahtavaa, paitsi että mun tappajasaappaat eivät olleet mitkä jalkojen ystävät. Me juonnettiin Jukan ja Mikon kanssa Antti Tuiskun ja Sunrise Avenuen keikat ennen itse gaalaa. Me jaettiin myös Mikon kanssa palkinto parhaalle Pohjoismaiselle artistille, joka oli (onneksi!) Sunrise Avenue!

Awardsien jatkot pidettiin Stockholmissa, jossa oli hyvä meininki. Basic Element biletti meidän kanssa täysillä, mutta joskus yhden jälkeen alkoi vanha neiti Backlund nuokkua siihen malliin, ettei mulla ollut enää asiaa hengata yökerhossa. Siirryin sivistyneesti narikkaan ja kotiin. Ei mitään skandaalia raportoitavana. Harmi.

1 Comments:

  • At 11:12 AM, Anonymous Anonymous said…

    goddamn nrj-awardsien takia missattiin veronica marsin!!! =( miksei awardseja voi pitää keskellä päivää vaikka hiihdon aikaan... ;-)

    Raisa

     

Post a Comment

<< Home