LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Thursday, January 18, 2007

Korvaironiaa

Mä tajusin nyt vasta tuon ironian. Puolueella on käynnissä Korva-kampanja, ja mulla on korvassa vajaatoiminta. How ironic.

Tänään mulla on yhteishaastattelu Paavo Arhinmäen kanssa. Tämä on toinen jo vissiin viikon sisään. Kyllä, me näytään yhdessä usein. Itse asiassa meidän kannattaisi nyt laittaa Paavon kanssa huhu kiertämään, että me ollaan vaan ystäviä, ja sitten mennä kuukauden päästä kihloihin. Tehdä niin sanotut Taiveahot. Sen jälkeen me ei tosin voitaisi enää – ilmeisestikään – puhua politiikasta tai mistään tärkeistä asioista, vaan meidän pitäisi hehkuttaa onneamme, ostaa koira ja kaivertaa puuhun meidän nimikirjaimemme.

8 Comments:

 • At 12:43 PM, Anonymous Anonymous said…

  Lotta totesit "How ironic".

  Itse asiassa ei se kovinkaan ironista ole. Sinulla on siis ilmeisesti todettu vestibulaarineuroniitti, jolla ei ole mitään tekemistä kuulon kanssa:
  Vestibulaarineuroniitiksi sanotaan muutaman tunnin tai enintään vuorokauden kuluessa kehittynyttä vestibulaaritoiminnan toispuolista vajausta ilman muita puutosoireita, kuten kuulon heikkenemistä tai halvauksia. Se johtaa rajuun kiertohuimaukseen, joka voimistuu pään liikkeistä ja asennon muutoksista. Sairauden tunnetta lisäävät autonomisen hermoston reaktiot: pahoinvointi, kalpeus, hikoilu ja oksentelu.

  Eli tästä johtuen kuulosi kuntalaisten ja kansalaisten toiveille ei siis ole heikentynyt. Muista syistä se kyllä saattaa hieman olla. Kannattaa nimittäin varsinkin näin ennen vaaleja kuunnella tarkkaan kuntalaisten mielipiteitä mm. näissä kouluverkkoasioissa.

   
 • At 2:04 PM, Blogger Zepa said…

  Suunnitelma on kaunis. Mitäs Pave siihen?

   
 • At 11:47 AM, Anonymous Anonymous said…

  Moi Lotta! Kuulin huhun että esiintyisit tänään perjantaina jossakin? Missähän mahdollisesti, olis hauskaa tulla seuraamaan esitystä!

   
 • At 6:13 PM, Anonymous Lasse Itkonen said…

  Hei,
  Talouselämän vaalikoneeni antoi sinulle sijan 2. 80% (heti RKPn Mobergin jälkeen) ja Arhinmäelle 79. 69%. Julkisuuden puolesta olen tehnyt Paavosta mielipiteen ja jos näin voisi kommentoida niin pitäisin teitä kahtena ääripäänä. Valitettavaa että olette ystäviä mutta kannattaa pitää pieni etäisyys niin ei leimaa itseään vääriin piireihin jotka saattaa menettää yhden äänen.

  Kirjoittelehan pikaisesti gradu kuntoon niin pääset koko teholla politikoimaan. Itse olen kadun toiselta puolelta jo valmistunut joten tsemppiä eteenpäin ja saat äänen täältä suunnalta.

   
 • At 8:37 PM, Anonymous Anonymous said…

  Moi, Lotta. Pääsit talouselämän vaalikoneessa sijalle 1. 83,39%. Harmi vain etten ole siellä Helsingissä...

  Terv, Peris

   
 • At 2:46 PM, Anonymous Anonymous said…

  Moi Lotta! Luin Kokoomusnuorten sivuilta, että Korva-kampajassanne jaetaan muovisia tekokorvia. Niillä ei kyllä valitettavasti kuule mitään... Eikä ole kyllä yhtään ekologista, varsinainen ympäristöteko tämäkin!

   
 • At 10:30 PM, Anonymous Pilvi said…

  Paavo on sellasella turvallisella ja kotoisella tavalla jotenkin vähän ihana... mut sekin taitaa kyllä olla varattu.

   
 • At 10:30 PM, Anonymous Pilvi said…

  Paavo on sellasella turvallisella ja kotoisella tavalla jotenkin vähän ihana... mut sekin taitaa kyllä olla varattu. Höh.

   

Post a Comment

<< Home