LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Tuesday, July 27, 2010

Ansa

Onneksi lukijani ovat neroja! Moni vinkkasi viinietikka-fairy-kokteilista päästäkseen eroon hedelmäkärpäsistä. Nyt toi siis seisoo keittiön pöydällä. Tieteellisen kokeen tulokset postaan huomenna.

Monday, July 26, 2010

Supersiivooja

Siivoan kotona. Tai siis äitini vei lapsen kävelylle, jotta voin siivota. Tähän mennessä olen:
- keittänyt kahvia
- Tsekannut Twitterin, Facebookin, Gmailin, Hotmailin ja googlannut sen Criminal Mindsin hyvännäköisen miehen kuvia
- Harjannut hiukset
- Katsonut Top Chefiä nauhalta
- Syönyt vähän karkkia
- Googlannut sanat Naapureina Madridissa -sarjan tunnariin, ja laulanut sitä peilin edessä hiusharjaan (väärin) (By the way, se on aivan ässäsarja! Nauran ääneen kotona, kun katson sitä. Aivan superloistava. Sen katsominen vaan vaatii enemmän tarkkuutta, koska ei voi tehdä mitään muuta samalla, koska on luettava tekstitys. Yo no hablo espanol. Vielä. Ja tiedän, että n-kirjaimen päälle kuuluu sellainen pieni aalto, mutta en jaksa alkaa etsiä sitä tältä koneelta).
- Tuonut viikonlopun eilisen kassin eteisestä olohuoneeseen, jotta puran sen.
- Kironnut hedelmäkärpäsiä joita keittiössä on varmaan kymmenen, ja käyttänyt ainakin viisi minuuttia niiden tappamisyrityksiin. Turhaan. Ne eivät vaan kuole, bastards.

Eli kohta paikka kiiltää. Huokaus. Mutta ensin on pakko katsoa tää Top Chef -jakso loppuun.

Saturday, July 24, 2010

Öööh... Cum sale?

Kesäilen nyt, joten ajatuksetkin ovat niin yksinkertaisia, ettei
niitä kannata blogata. Tämä asia nyt kuitenkin oli pakko jakaa
kanssanne. Mökkeilen (!!! Hullua! Mutta vain yhden yön, älkää
huolestuko) Loviisassa ja poikkesimme kalakaupassa. Ovessa oli tämä
mainos. Eli siis että Celebratory Exhibition MIKÄ sale?!?

Wednesday, July 07, 2010

Vamos, sano Ramos

Huomaa, että on heinäkuu, eikä ole uutisia. Ei ole myöskään kauheasti haluja istua sisällä (tai missään) läppärin ääressä, joten ei ole paljon tullut päiviteltyä. Puhelimesta tweettaan aika paljon, joten ellet vielä ole Twitterissä, niin sinne heti, mars.
Mutta näistä uutiskuivuuden uutisista:

Saksalainen mustekala ennustaa jalkapallomatsien voittajia, ja tämä uutisoitiin useampaan otteeseen tämän päivän aikana. Se tietysti linkittyy jalkapalloon, joka ON ajankohtaista ja tärkeää, joten ehkä sen sitten ymmärtää. Kyllä mä symppaan näitä uutistentekijöitä, koska se ei oikeasti ole helppoa. 2006 olin NRJ:lla töissä ja tein kesän aamushowta. Uutistoimittaja oli tietysti jossain välissä kesälomalla, joten mä tein lähetykseen uutiset myös. Uutisiin nostettiin kolme uutisaihetta, jotka muutamalla virkkeellä kerrottiin. Heinäkuisena torstaina uutisia saattoi aidosti olla ylipäätään neljä kappaletta, ja niistäkin kovin oli tyyliin "Kyykäärmeiden määrä Suomessa on kasvanut". Eli ei se ihan helppoa ole täyttää uutislähetystä kesällä. Saattaa siis olla jopa pakko pilke silmäkulmassa ottaa lähetykseen kuvaa tursaasta joka arpoo Espanjan ja Saksan lipun välillä.

Erikoisinta oli kuitenkin se, että Nelosen uutisissa yksi aiheista oli se, että Lindsey Lohan sai linnaa ja pakkovieroitusta, tai jotain. Siis oikeesti?! Uutisissa?! Ensinnäkin, mä luulin, että Lindsey Lohan on niin kokkelipää, että se on JO linnassa ja vieroituksessa. Toisekseen, en ehkä olisi vakavastiotettavana uutistoimittajana kehdannut nostaa sellaista asiaa uutisiin. Ja kolmanneksi, en ainakaan olisi kutsunut sitä näyttelijäksi.

Matsi on erätauolla. Mä kannustan Espanjaa. Ja tota selostajaa, se on tosi hyvä. Ainoo, että aina kun se sanoo "espanjalaispurku", niin mä kuulen "espanjalaisspurgu". Oikeastaan se on hauskempaa niin.