LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Tuesday, January 13, 2009

On the road

Hälsningar från Uleåborg. Mun keikkailu tapahtuu nyt urakalla maakunnassa. Tämän illan keikka oli yksityistilaisuus, ja samalla firmalle teen toiset mokomat vielä Vaasassa, Turussa ja Tampereella. Hirvittävän paljon en nähnyt paikallisia maisemia, mutta se on ihan omaa syytä kun ei ole pitkiä kalsareita mukana. Ulkona on niin kylmä, että sightseeing jäi pieneen kävelylenkkiin keskustan ympärillä hotellin lähistöllä keikan jälkeen. Mun hotellihuone on hieno, ja täällä on netti, joten hyvin ehtii hoitaa rästihommia täällä. Mukana on tietenkin myös kirja (kyllä, mä luen nyt kuitenkin sitä Stieg Larssonin Millenium 2:sta) ja Nintendo DS Lite (koska oon karmee nörtti ja pelaan joka päivä Dr. Kawashiman Brain Gamea).

Muut maakuntakeikat (ml. viime viikonlopun Kotka ja Vuokatti) ovat osa Amarillo-ketjun Pirulliset Bileet -kiertuetta. Mulla on vähän huono omatunto, kun en meikkaa yhtä paljon kuin bändin pojat.
Päätin, että ehkä mun pitää panostaa mun ulkonäköön jotenkin pirullisesti ja löysin esimerkiksi tämän. Ehkei kuitenkaan. Näppärä sivusto toi kyllä näyttää olevan toi Lempilelu.fi. Vielä en kuitenkaan shoppaillut, mutta täytyy sanoa, että nää hotellihuoneillat on aika hasardeja just nettishoppailun takia. Täällä ois NIIN helppoa vaan surffailla ja vinguttaa visaa. Nyt äkkiä joku Facebookiin chattailemaan mun kanssa, etten mä tuhlaa rahaa! Onneksi kohta alkaa C.S.I.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home