LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Tuesday, January 20, 2009

Nina Mikkonen for president

No niin. Tässä minä olen 28 vuotta ollut, ja luullut, että minun lapsuuteni oli onnellinen. Vaan ei! Onneksi minua nyt ojentaa Nina Mikkonen, tuo ajatusten tonava. Hän nimittäin tietää, että kun lapset laitetaan päivähoitoon, niin ”järjestelmän tulos on se, että ruumiita tulee joka puolelta”. Voi ei! Mä kävin vieläpä KAHTA eri tarhaa! Aamupäivän olin ruotsinkielisessä tarhassa, iltapäivät amerikkalaisessa leikkikoulussa. Tähän asti mä luulin, että siitä oli ollut hyötyä! Sen lisäksi, että puhuin sujuvaa englantia jo 6-vuotiaana, opin sosiaaliseksi, opin leikkejä, yhteisiä pelisääntöjä, toimimaan ryhmässä, toimimaan muiden lasten kanssa ja vaikka mitä muuta! Vaan ei! Stupid me, ei se NIIN ollut. Sen sijaan minusta tehtiin totalitaristisen hoitojärjestelmän orja, fasismin lapsisotilas! Mä en kestä, en mä tietenkään onnellinen ollut. Onneksi Nina Mikkonen kirkasti mun ajatukset.

Joidenkin mielestä voisi olla naivia (tai vaihtoehtoisesti ihan vitun tyhmää) sanoa esimerkiksi että ”Tämähän on tällaista totalitarismia ja fasismia, joka on tuttua jo Hitlerin ja Mussolinin ja Stalinin ajoista lähtien. Ajatus lastentarhoista pohjautuu natsi-Saksaan ja natsijohtaja Heinrich Himmlerin ajatuksiin.” Mutta ne jotka pitävät tuollaisia laukovaa ihmistä naivina, eivät tiedä miten veitsenterävä argumentoija Nina Mikkonen on!

Hänen kanssaa ohjelmassa vieraillut kirjailija Jarkko Tontti on sitä mieltä, että lasten päivähoito on hyvä asia, ja pääasiassa aika natsiton tapa kasvattaa lapsia. Tätä tukee usea tutkimus, joita Tontti toi esille ohjelmassa. Vaan hahhaa, hänpä jäikin kakkoseksi Nina Mikkosen viiltävälle argumentaatiolle. Näin vastasi Mikkonen: “Tuollaiset ruotsalaistutkimukset, ne ovat nollatutkimuksia, jotka ne ovat itse keksineet”. Daaah! Tietenkin! Mikkonen jatkaa tarkkasilmäisesti ja syväanalyyttisesti: “Sehän on sammuva yhteiskunta koko Ruotsi, eihän siellä lisäännyt mitkään muut kuin maahanmuuttajat”.

Mä oon ihan sanaton tällaisen älykön rinnalla. Mikä etuoikeus saada asua samassa maassa hänen kanssaan. Ja minkä valtavan palveluksen hän tekee niille, jotka haluavat puolustaa kotiäitien asemaa, sillä mikäpä liike ei tarvitsisi Nina Mikkosta keulakuvakseen, kysyn vaan?!

Se joka kyynikkona ajatteli, että o-ou, nyt se saa pataan kotona Timo T. A:lta, niin väärässä olit. Tänään Timo T. A. sanoo viihdeuutisille, että “Vaimoni vastasi yhteisen linjan mukaisesti”. Ihanaa, että perheellä on yhteinen linja. Miten helpottavaa se on naiselle, kun ei tarvitse itse ajatella. Voi että mä kaipaan 1800-lukua. Pääsisköhän Mikkosille asumaan?

24 Comments:

 • At 4:08 PM, Anonymous Mervi said…

  Onneksi Mikkosten perhe-elämää nähdään ensi viikon torstaina Perho tuli taloon -ohjelmassa, ettei tarvitse itse muuttaa niille. :)

   
 • At 4:35 PM, Anonymous Topi said…

  Jos et ihan vielä pääse Mikkosille asumaan voit katsoa ensi viikon(?) Perho tuli taloon -ohjelmasta, että miten täydellistä ja yhtenäisen linjan mukaista ydinperheasumista siellä harjoitetaan.

  Ai niin, mutta sullahan on toi natsitausta, joten ei varmaankaan ole toivoa päästä kaariportistakaan (jossa siis EI lue "Arbeit macht frei", koska kotiäitihän ei taloudellista riippumattomuutta miehestään halua eikä tarvitse, ja mielipiteetkin saa kätevästi valmiiksi pureskeltuina perheen rautakanslerilta) pihan puolelle.

   
 • At 7:31 PM, Blogger Aija said…

  Anna Perho menee Mikkosille asumaan 29.1.

   
 • At 9:35 PM, Blogger Frida the Fairy said…

  Nina Mikkonen miehineen on käsittämättömän infernaalinen tapaus, luojan kiitos Mikkoska ei päässyt politiikkaan!
  Tai no, siinä tapauksessa Nina Mikkosesta tulisi eduskunnan oma Johanna Tukiainen, jotenkin luokittelisin heidät samaan kategoriaan. :D

   
 • At 9:48 PM, Anonymous Taru said…

  Ehkä ne vois adoptoida sut. Ja sittenhän säkin pääsisit kunnollisten ihmisten joukkoon, kun saisit vähän kotihoitoa laitostamisen sijaan ;).

   
 • At 11:46 PM, Blogger Piuku said…

  Mutta hei, Mikkonen argumentoi ehkä maailmankaikkeuden parhaalla argumentillä: "Ei tähän mun mielestä kannata tuoda tuollaista höpönlöpölöllää" - aika tyhjentävä totuus.

  Siellä on nyt käynyt kahdesta pahasta jompi kumpi. Joko herra Mikkonen on antanut armaalle vaimolleen aamulääkket tuplana tai sitten on päässyt lääkkeet unohtumaan.
  Epäilyksen alaiseksi jää myös se tosiseikka, kuinka syvälle "sinne" Matami-Mikkonen on tunkenut sivistyssanakirjan koska käyttää sujuvasti sanaa Fasisti ja seuraavassa hetkessä kertoo olevansa sosiaalinen.

   
 • At 8:51 AM, Anonymous Anonymous said…

  Tuskin kukaan järkevästi(lue:itse)ajatteleva voisi ollakaan naimisissa TA:n kanssa.Täytynee itsekin illalla sulhon kanssa miettiä mikä on perheemme yhteinen linja useisiinkin asioihin, jos vaikka sattuis paikallislehti haastattelemaan.

   
 • At 11:22 AM, Anonymous Tarja said…

  Ja näkeehän rva Mikkosesta jo miten kotikasvatus tekee ihmisestä sosiaalisesti taitavan huutajan ja päällepuhujan, jonka ei tarvitse ottaa muita huomioon ;-).

  Todella harmittaa kaikkien kotiäitien puolesta että heidän äänenään on tuollainen sumutorvi.

  Tontti muuten kommentoi hyvin blogissaan (http://www.jarkkotontti.net/blog/):
  Timo T.A. Mikkonen kertoi minua äskettäin verratun risaan nakkiin. Noh. En ymmärrä vertauksen pointtia, mutta se epäonnistuu jo siinäkin, että en syö lihaa, nakkeja tai muutakaan.

  Joku ehkä voisi sanoa, että rouva Mikkonen käyttäytyi taannoisessa ’keskustelussa’ kuin pannulle unohtunut kotletti: kärähti, savusi ja pilasi kaikkien tunnelman.

   
 • At 7:10 PM, Anonymous meow said…

  Muthei, miettikää mikä loistava kikka saada ihmiset katsomaan Perho tuli taloon-ohjelmaa :)

   
 • At 10:24 AM, Anonymous Anonymous said…

  Kuulostaa vähän siltä kuin omatuntoa soimaisi, kun noin katkerana tarvitsee kampaajan sanomisia puida. :)

   
 • At 10:24 AM, Anonymous Anonymous said…

  Kuulostaa vähän siltä kuin omatuntoa soimaisi, kun noin katkerana tarvitsee kampaajan sanomisia puida. :)

   
 • At 10:25 AM, Anonymous Anonymous said…

  Kuulostaa vähän siltä kuin omatuntoa soimaisi, kun noin katkerana tarvitsee kampaajan sanomisia puida. :)

   
 • At 10:51 PM, Anonymous Anonymous said…

  Kiitos Lotta. Puit mun ajatukset sanoiksi. :)

   
 • At 8:47 PM, Anonymous Anonymous said…

  Mietin tässä että miten te hyvät ihmiset uskallatte kertoa asioita mikkosista (asioita, jotka eittämättä oletettavsti osuvat hyvinkin oikeaan), kun tyypit on varmaan kohta vetämässä oikeuteen ja tekee ruususet...

   
 • At 12:01 AM, Blogger wilmiina said…

  toi "sikalauma"asuu samalla paikkakunnalla.. pojat kulkee mustat lasit päässä ja puku niskassa ruokakaupassakin. it T A (nykyään P.A) kulkee bootsit jalassa ja hyvässä lykyssä stetsoni päässä. rouva turhamaisuus tervehtii kaikki ohikulkijat aivan kun olis joku isompikin tähti. ihan spede sakkia! mr on velkaa joka suuntaan jopa paskakaivojen tyhjentämiset on maksamatta. niin hyvin menee.. muija on muuten vaan seko. kakarat puhuvatten kirjakieltä toisilleenkin!!!tällä perheellä se hitleri asuu kotona..varmaan saa lapsekin keppiä jos ei asennossa seiso.

   
 • At 1:49 AM, Anonymous Anonymous said…

  Pitikö tässä nyt sitten kertoa että a)olet puhunut englantia 6-vuotiaasta, vai että b)olet oppinut niin sosiaaliseksi että tiedät miten sosiaalisissa medioissa hankitaan hyväksyntää? Tiedän että säännöllisesti bloggaavien pitää täyttää palstatila, vaikka tuloksena olisi mitä sontaa, mutta come on (ymmärrät kyllä, olet ymmärtänyt 6-vuotiaasta). Kokeilisit lomittaa sitä kaupan kassaa, jota salaa katselet yläviistosta, tai ehkä jopa rohkeasti tuota parjattua kotiäiteyttä. Hukkaat täällä kaikkien aikaa ja luot osaltasi huonompaa maailmaa.

   
 • At 12:55 PM, Anonymous Anonymous said…

  Olisi hauska tietää neuvooko Nina Mikkonen kokemuksellaan eläkeläispapan vaimona Saulin vaimoa, jäämään kotiin ,jas ja kun saa lapsia.

   
 • At 8:22 PM, Anonymous Anonymous said…

  No Nina, mä ymmärrän että sulla on siellä kotona aikaa seurata töissä käyvien ihmisten blogeja, mutta jos nyt kuitenkin sulkisit koneen ja keksittyisit 100% niiden poikiesi kasvattamiseen.

   
 • At 11:49 PM, Blogger Victor said…

  "At 1:49 AM, Anonymous Anonymous said…

  Pitikö tässä nyt sitten kertoa että a)olet puhunut englantia 6-vuotiaasta, vai että b)olet oppinut niin sosiaaliseksi että tiedät miten sosiaalisissa medioissa hankitaan hyväksyntää? Tiedän että säännöllisesti bloggaavien pitää täyttää palstatila, vaikka tuloksena olisi mitä sontaa, mutta come on (ymmärrät kyllä, olet ymmärtänyt 6-vuotiaasta). Kokeilisit lomittaa sitä kaupan kassaa, jota salaa katselet yläviistosta, tai ehkä jopa rohkeasti tuota parjattua kotiäiteyttä. Hukkaat täällä kaikkien aikaa ja luot osaltasi huonompaa maailmaa."

  Huhhuh :) Olix tää Älykkö itse R.V.A. MIKKONEN...etsi nahkavyö ja parvekkeenkaide plz

   
 • At 5:02 PM, Anonymous Anonymous said…

  Tänne kirjoittavat asettavat itsensä mielellään ylemmäksi kuin Mikkonen. Ok, mikäs siinä. Mutta miksi sitten pitää kuitenkin uhota ja haukkua samalla tavalla? Jos Mikkonen on väärässä, niin on. Aika usein ihmiset on väärässä. Miksi tästä on nostettu niin iso haloo? Ymmärtääkseni Mikkonen on kuitenkin ollut ajamassa nimenomaan lapsen etua. Useimmat artikkelit teilaavat Mikkosen täysin koska vanhemmilla on täysi oikeus viedä lapsensa tarhaan. Niin on. Mutta miten alle 3 v lapsi sen kokee? Miten? Riippumatta siitä miten Mikkonen on asiansa esittänyt, hän on tehnyt suuren palveluksen koska vasta nyt asiasta keskustellaan. Mikä on lapselle parhaaksi (ei vanhemmille). Miksi tällaista asiaa ei haluta noteerata? Miksi se lapsen etu ei näytä olevan tärkein asia. Mieluummiin halutaan uskoa yhteen totuuteen (mikä paistaa tältäkin palstalta). Haloo! elämä ei ole mustavalkoista, eikä absoluuttista totuutta ole olemassa. Mieti itse. Ihan omista lähtökohdista, mikä on oikein. Jollakin toisella on eri lähtökohdat ja tälle totuus on eri.

   
 • At 8:40 PM, Anonymous Anonymous said…

  Olisin saattanut ollakin päivähoitoa vastaan, mutta Mikkosen käytöstä en hyväksy. Suurin ongelma nyky-yhteiskunnassa on juuri tuollainen käytös. Ihmiset eivät kunnioita toisiaan, vaikka olisivatkin erilaisia, hän oli röyhkeä, itsekäs, epäkohtelias ja kaikin tavoin yritti nostaa omaa egoaan. Tuollaisilta ihmisiltä haluan lapsiani suojella. Minä haluan kasvattaa lapseni kohteliaksi, suvaitsevaisiksi ja kaikkia ihmisiä kunnolla kohteliviksi hyviksi ihmisiksi.

  Tuollaista käytöstä EI saa missään nimessä kannustaa ja se nainen ei ansaitse minkäänlaista kunniaa tai julkisuutta käyttäytymällä tuolla tavalla. Hän myrkyttää koko ajatuksen.

   
 • At 5:50 PM, Anonymous Krister Pettersson said…

  We have seen Nina Mikkonen on youtube protesting public daycare.
  We envy her possibility to present truths on the political steering of the upbringning of our children in Finland. In Sweden such truths are filtered away by the heavily feminist-socialist dominated mass media. Just as Nina says in the debate.

   
 • At 12:07 AM, Anonymous ahiahifi said…

  "
  Tänne kirjoittavat asettavat itsensä mielellään ylemmäksi kuin Mikkonen. Ok, mikäs siinä. Mutta miksi sitten pitää kuitenkin uhota ja haukkua samalla tavalla? Jos Mikkonen on väärässä, niin on. Aika usein ihmiset on väärässä. Miksi tästä on nostettu niin iso haloo? Ymmärtääkseni Mikkonen on kuitenkin ollut ajamassa nimenomaan lapsen etua. Useimmat artikkelit teilaavat Mikkosen täysin koska......
  "

  Oletko lukutaidoton vai vain muuten kykenemätön ajatteluun?

  Kokeile vaikka nykysuomen sanakirjasta sanaa SARKASMI!

  Mielipiteitä voi, saa ja täytyykin olla mutta siihen täytyy voida puuttua miten asiansa esittää. Vai oletko eri mieltä?

  Ja parturikampaaja mikkoskan esitystapa on niin käsittämättömän sivistymätöntä ja huonolla käytöksellä höystettyä asiato nta soopaa että tuollainen ihminen tulisi vaieta kuoliaaksi! jos se ei onnistu niin en usko että tästä maasta löytyy riittävästi rautalankaa, jotta hänelle pystyisi vääntämään edes joitain tosiasioita tästä elämästä.

   
 • At 11:42 AM, Anonymous Mikael Wallenius said…

  Teinin näkökanta: Hitler-kortti on jo vanha juttu, varsinkin jos ei mitään muuta keksitä niin aina voi hihasta vetää näppärän lauseen joka alkaa sanoilla "KOSKA HITLER...!" Teinien keskuudessa, varsinkin jos ei parempaa keksitä, heitetään päästä joku makeelta kuulostava -ismi. Nina Mikkonen tekee sen tyylillä, ihan kuin aito muka-intellektuelli 14-vuotias punkkarityttö. "TÄÄHÄN ON NYT IHAN TOTALITARISTISTA FASISMIA JOKA TULI ILMI JA BLAA BLAA BLAA HITLER JUGEND NATSI DDR NSDAP ITÄ-SAKSA..." jne. En tunne rouva majuri Mikkosta, mutta vihaan häntä silti.

   

Post a Comment

<< Home