LottaLove

Lotta Backlund's Diary. Täällä on joskus jotain juttuja ja sitten joskus ei ole.

Tuesday, February 16, 2010

Kaká ja kymppitonni

Tuskaa. Harvoin pitää tehdä läksyjä, jos menee viihdeohjelmaan vieraaksi, mutta Kymppitonniin pitää. Mä yritän keksiä hyviä sanoja, jotka olisivat vähän mielenkiintoisia, mutta KAIKKI hyvät sanat ovat yhdyssanoja! Salee myös kompastun omaan nokkeluuteeni, eikä kukaan tajua mun vihjeitä (joille jo muutamalle olen ääneen nauranut itsekseni). Huomisaamuun on aikaa, ja sitten pitää mennä sinne koppiin hikoilemaan.

Toisella silmällä katson jotain TÄRKEÄÄ jalkapallo-ottelua, jossa pelaa David Beckham ja se pieni haltijan näköinen mies (sen nimi on Rooney, mutta varmasti ”haltijan näköinen” kertoo nopeammin kenestä on kyse). Ostin Miehelle joululahjaksi Canal+ -kanavat, koska sieltä tulee jalkapalloa. Niinpä olen kivana vaimona myös sitä välillä seurannut. Mä kannatan Barcelonaa, Mies kannattaa Real Madridia. Syy miksi mä kannatan Barcaa on se, että niillä ei ole mitään väsynyttä sponsorilogoa pelipaidan rinnassa, vaan Unicefin logo. Se on mun mielestä niin kivasti tehty, että mä kannatan niitä siksi. Miehellä on omaan kannatukseensa jotain jalkapallollisia syitä, ja pitää niitä jotenkin parempana. Naurettavaa. Nyt Realin pelit ovat kyllä entistä hauskempia, koska siellä pelaa nykyään pelaaja nimeltä Kaká. Siitä riemusta jaksan katsoa pelejä. Keskustelu meillä:

Mies: Kato, Kaká syötti.
Minä: Ahaa, ja pissaa juotti?
Mies: (Tauko) Mä haluun avioeron.

Viimeinen tippa oli kun tuli pelitauko. Kysyin johtuuko se siitä, että pallo on kakalla. Sain punaisen kortin.

Monday, February 15, 2010

iPhone - Tahtoo tahtoo tahtoo!

Miksi mun pitää saada iPhone:

1. Se on tooooodella pähee.

2. Mun veljellänikin on, ja se on nuorempi. Vanhemmalla sisaruksella pitäisi olla hienommat kamat, se on jo ihan ikivanha laki. (Huomatkaa alitajuinen orastava ikäkriisi, koska yritän muka-uskottavasti käyttää sanoja kuten ”pähee”).

3. Voisin bloggata, twitteroida ja tehdä kaikkea muuta mahtavaa sosiaalista mediaa ihan mistä tahansa. Nyt olen taas ollut vähän huono bloggaamaan, mutta jos mulla ois aina väylä taskussa, niin saisin aikaiseksi.

4. Mä olen aikuinen ja saan tehdä rahoillani mitä haluan. Ei aina ole järkevää ostaa neljät kengät vartissa, mutta olen mä niinkin tehnyt.

5.Sanoinko jo että se on todelllllllla pähee?

Miksi mun ei pidä ostaa iPhonea:

1. Se maksaa 450 euroa. Se on ihan naurettavan paljon puhelimesta. Puhelin on mulle ihan kulutuskamaa, ja koska ne ei kestä kovin montaa vuotta, niin se ei saisi maksaakaan typerän paljon.

2. Mä en ole niin busy businesswoman että mä oikeasti TARVITSISIN iPhonea. Oikeasti mulle riittäisi se, että puhelimella voi soittaa ja tekstata, ehkä ottaa valokuvan.

3. Mun ei välttämättä ole ihan pakko pystyä bloggaamaan siitä, että erään kaupan ikkunateipin teksti näytti ihan sanalta ”nahkapatukka” kun siinä luki ”rahkapatukka” (oikeasti asia mistä OLISIN bloggannut jos mulla olisi ollut kamera mukana tai jos osaisin siirtää koneelle kuvia mun puhelimesta tai jos viitsisin selvittää miten se tehdään tai jos enää kotona muistaisin tällaisia asioita. Oisin bloggannut jos mulla olisi ollut kännykkä jolla voi ottaa kuvia ja saman tien laittaa nettiin).

Okei, puolesta oli viisi argumenttia, vastaan kolme. Argumentit ovat selkeästi asiallisuudessaan tasapainossa, ja siksi verrannollisia (päheys ON vakuuttavaa). Ostopäätös lienee selkeä. Tiedättekö, musta on äitinä tullut ihan liian järkevä ja käytännöllinen. Olisinko ikinä aikaisemmin miettinyt TARVITSENKO jotain jos halusin sen? Njet.

Wednesday, February 03, 2010

Veijarit

Tiedättekö miksi kukaan huumorintajuinen tai tiukkapipoisuusallerginen ihminen ei voi ikinä olla politiikassa enempää kuin puoli tuntia? Tän päivän Hesarissa kerrottiin, että korkea-arvoiset kansamme edustajat olivat suivaantuneet puhemies Sauli Niinistölle siitä, että tämä oli jossakin yhteydessä puoli vuotta sitten (kansanedustajat on just tollai silmää nopeampia reagoimaan) sanonut että "tämmöisiä veijareita meillä täällä on". Sitten se on joutunut selittelemään, että eihän hän nyt kansanedustuslaitoksen tai sen edustajien arvovaltaa yrittänyt tai halunnut aliarvioida, vaan tarkoitti että sellaisia VIRKAMIEHIÄ siellä on, ei suinkaan viitannut kansanedustajaveljiinsä.
Uhh, kelatkaa että olisi sellaisessa työssä, että pitäisi SELITELLÄ kun käyttää jostakusta ihmisesta nimitystä veijari. Ei se ole elämää, ei.